Glædelig mandag: Dansker vinder tocifret millionbeløb

20/2/23 12:52

Nicolai Haugsted

Foto: Thomas Borberg/Politiken/Ritzau Scanpix
En heldig lotto-vinder går en rigtig god uge i møde

Når man spiller lotto, er drømmen for langt de fleste formentlig at hive hovedpræmien på x antal millioner hjem. Det kan give en masse muligheder.

Måske en ny bil, drømmerejsen eller noget helt tredje.

Disse tanker kan en heldig vinder fra København nu begynde at indfase i de vågne timer, for i weekenden har en person nemlig vundet intet mindre end 10 millioner kroner via sit PLUS-abonnement hos Danske Spil, som altså skulle vise sig at indeholde intet mindre end syv rigtige tal på en række, som udløste hovedpræmien, skriver Danske Spil.

Derudover havde den heldige vinder også en række med fire rigtige. Københavneren er dog ikke den eneste, der kunne juble lørdag aften.

Hver uge trækkes der nemlig lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker, den såkaldte Millionærgaranti. Den ene million gik til en heldig vinder, som havde købt sin kupon hos Kvickly i Ringkøbing.

Den anden million, der blev udtrukket via Millionærgarantien kommer ikke til at gøre nogen til millionærer: Den blev nemlig spillet via 'Spil Sammen', som er Danske Spils mulighed for at spille flere sammen.

Og derfor er der ikke en millionær, der får glæde af gevinsten, men derimod to halvmilllionærer.