Glædelig nyhed: Denne dato har X Factor premiere

10/12/2019

Henrik Rothenbücher

Foto: Mikkel Tjellesen/TV 2
Tv2 har valgt at gå tilbage til de gamle 'X Factor'-traditioner, når de sender sæson 13 af det populære underholdningsprogram. Det betyder, at danskerne kan lade sig underholde til amatørmusikerne, mens der plejer deres tømmermænd nytårsdag.

Mest læste i dag

Vi skal tilbage til den 12. april for at finde det seneste afsnit, der blev sendt af underholdningsprogrammet X Factor. Programmet hvor 1.2 millioner danskere fulgte med, blev vundet af Kristian Kjærlund fra Horsens, men nu går der ikke længe før, at danskerne skal vælge en ny vinder.

X Factor har nemlig som altid premiere i starten af det nye år, og det har næsten altid været nytårsdag, programmet har haft premiere. I sidste sæson brød Tv2 dog denne tradition, da de sendte det første afsnit den 4. januar, og det var til stor ærgrelse for mange danskere, der havde regnet med at pleje deres tømmermænd til programmet.

I år har Tv2 dog valgt at gå tilbage til gamle dyder, og X Factor sæson 13 bliver derfor sendt den. 1. januar 2020 klokken 20.00 på Tv2.

Det er Tv2 der oplyser om premieredatoen i en pressemeddelelse, og det betyder altså, at de mange danske X Factor-seere kan få et gensyn med Thomas Blachman, Ankerstjerne, Oh-land og Sofie Linde på årets første dag.

Skal du se med på Tv2, når den nye sæson af X Factor får premiere?

 

Anbefalet til dig