Glædelig nyhed fra Lidl: Nu sker det endelig

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 7. Marts bliver en stor dag for dagligvarekæden.

Mest læste i dag

Så er der kun halvanden uge til at Mejrup Kirkeby ved Holstebro får sin egen Lidl. Dagligvarekæden har netop meldt åbningsdagen ud for deres nyeste butik. Det bliver torsdag d. 7. marts, hvor butikschef Michael Hitlev officielt slår dørene op til butikken på Vester Skolevej 2.  

Det skriver Lidl Danmark i en pressemeddelelse.

Dagen starter med morgenmad og kaffe til de morgenfriske fra kl. 7.30, hvorefter butikschefen kl. 8.00 klipper det røde bånd og lader kunderne strømme ind. Det er en dag, som Michael Hitlev ser særligt meget frem til: 

“Mit team og jeg glæder os utroligt meget til at butikken åbner, og til selv at byde velkommen og blive budt velkommen af kunderne i byen. Noget af det bedste ved at være købmand, er at få den nære relation til kunderne, hvor snakken over frysedisken kommer helt naturlig. Også selvom det er tidligt mandag morgen,” udtaler Michael Hitlev, som er født og opvokset i Holstebro ganske få kilometer fra Mejrup Kirkeby. 

I detailbranchen siden teenageårene 

Selvom Michael Hitlev er forholdsvis ny i Lidl-regi, har han et halvt livs erfaring med at arbejde i butik. Han har nemlig haft detailbranchen under huden fra han var 13 år, hvor han hjalp til med at holde sin mors kiosk i Holstebro i tip-top stand.  

“Det har ligesom altid ligget i kortene, at jeg skulle denne vej i livet. Derfor er det ekstra stort for mig, at jeg nu kan stå i spidsen for en ny og flot butik her i Mejrup Kirkeby så tæt på mit fødehjem,” siger den nu 35-årige butikschef med et smil og tilføjer:  

“Vores fornemmeste opgave er at skabe den bedste kundeoplevelse og altid have hylderne fyldt med friske varer. Der er store forventninger til os i lokalområdet, så baren er sat højt. Det agter vi selvfølgelig at leve op til. I marts har vi for eksempel valgt at fjerne momsen på al frugt og grønt. Så kom forbi, udforsk butikken og hils på mig og mine kolleger. Vi glæder os til at se jer.” 

Onsdag d.6. marts vil der være mulighed for at deltage i en naboaften, hvor alle interesserede borgere med invitation kan besøge butikken og se den inden den åbner. Der er ikke mulighed for at handle i butikken på selve aftenen, men der vil være smagsprøver på et udvalg af Lidls produkter.   

I perioden op til åbningen af butikkerne bliver der sendt invitationer til lokalområdet. Så hold øje med postkassen. 

Hvis du gerne vil møde Michael Hitlev, hans team og ikke mindst tjekke den nyeste Lidl-butik ud, så finder du den på Vester Skolevej 2, 7500 Holstebro, Mejrup Kirkeby. Der er åbent mandag-søndag klokken 7-21.30. På åbningsdagen åbner butikken dog først kl.08.00. 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig