Glædelig nyhed: Tivoli får nyt ansigt

Af: Mie M.B

|

07/02/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den nye rolle bliver besat den 1. april

Lige nu læser andre også

Fra 1. april vil Tivoli byde Trine Storm velkommen som den nye marketingdirektør. Trine Storm, der forlader en stilling hos Coop for at tage denne nye rolle, udtrykker sin begejstring og ærefrygt for at blive en del af Tivolis ledelse. Det skriver Markedsføring.dk.

Hun ser frem til at bidrage til Tivolis fortsatte udvikling: "Tivoli har en unik evne til at forny sig og skabe moderne oplevelser, uden at miste sin identitet eller traditionelle værdier. Det er en ære at blive en del af denne proces," udtaler Trine Storm. Hun fremhæver sin ambition om at arbejde tæt sammen med Tivolis talentfulde marketingteam og de mange ansatte for at fortsætte parkens udviklingsrejse.

Med en omfattende baggrund inden for marketing og ledelse, herunder en cand.merc. grad fra CBS og erfaring som senior marketingchef i Coop samt head of marketing & PR for Oh! by Kopenhagen Fur, bringer Trine Storm en værdifuld kompetenceprofil til Tivoli.

Niels Erik Folmann, Tivolis kommercielle direktør, er overbevist om, at Trine Storm er det perfekte match for stillingen. "Blandt mange kvalificerede ansøgere har Trines dybdegående forståelse for brandudvikling, digital marketing og ledelseserfaring gjort hende til vores førstevalg," forklarer han.

Trine Storm overtager stillingen fra Line Nøhr Kobzili, der for nylig tog en stilling som CMO i VisitDenmark. 

Anbefalet til dig