Glædelig nyt for disse danskere: Her åbner nyt supermarked 1. februar

Af: Mie M.B

|

15/01/2024

Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Det er den gamle Aldi-butik der ligger lokaler til de nye beboere

Lige nu læser andre også

En ny Spar-butik er på vej til Kamma Klitgårds Gade fra den 1. februar, som en del af Dagrofas ekspansion på detailhandelsmarkedet. Lokalmediet RisskovLIV rapporterer, at Dagrofa, ejeren af kæder som Spar, Min Købmand og Meny, har erhvervet lokalerne fra Rema 1000. Det skriver Århus Stiftstidende.

Handlen er nu endeligt blevet godkendt af myndighederne, og Esben Keller, kædedirektør for Spar, Min Købmand og Let-Køb, ser frem til at styrke tilstedeværelsen i Risskov med en ekstra butik.

"Vi glæder os til at rykke ind på Kamma Klitgårds Gade, så vi har to butikker i Risskov. Nu kan vi rigtigt begynde på arbejdet med planlægningen af butikken," udtaler Keller.

Spar har allerede etableret sig som en lokal favorit med et bredt og kvalitetsorienteret sortiment. Esben Keller understreger, at Spar-butikker generelt præsterer godt, og kunderne har taget godt imod konceptet med prismatch på udvalgte varer.

"Med vores Gul Pris-koncept har vi prismatch med discount, og det er noget, kunderne har reageret positivt på. Derfor ser vi et stort potentiale for en Spar-butik med lokalt fokus i Kamma Klitgårds Gade," forklarer han.

Spar er nu aktivt på udkig efter den rette købmand til at drive den kommende butik, da kæden består af selvstændige købmænd, der er med til at styrke det lokale engagement og skabe et unikt butiksmiljø.

Anbefalet til dig