Glædeligt nyt fra DMI: NU kommer varmen

15/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Så er varmen på vej, og vi er et mulehår for at få 20 graders varme.

Mest læste i dag

DMI's vejrprognose for den kommende uge byder på gradvist lunere vejr og sol mange steder, med temperaturer der stiger i løbet af ugen.

Weekendens regnvejr vil langsomt forsvinde, og søndag stabiliseres vejret med tiltagende sol og stigende temperaturer. Søndag vil være mest skyet og med lidt regn over de østlige egne, men i løbet af dagen klarer det op fra nord.

Temperaturen vil ligge mellem 6 og 13 grader, hvor de nordlige egne bliver lunest. Om aftenen og natten bliver det tørt og efterhånden mest klart vejr med temperaturer mellem frysepunktet og 6 grader.

Mandag og tirsdag vil være tørre dage med nogen eller en del sol og temperaturer mellem 9 og 15 grader, dog noget køligere ved Østersøen. Om natten vil temperaturen falde til mellem 1 og 7 grader.

Hele døgnet vil vinden være svag til jævn fra nordøst, med stedvis frisk vind ved Østersøen. Onsdag fortsætter det tørre og solrige vejr med temperaturer mellem 10 og 15 grader, igen noget køligere ved Østersøen.

Vinden vil stadig være svag til jævn fra nord og nordøst, med frisk vind ved Østersøen.

Torsdag bliver ugens varmeste dag med temperaturer på mellem 12 og 19 grader. Ved Østersøen vil det dog være noget køligere, og om natten falder temperaturen til mellem 3 og 8 grader. Vinden vil fortsat være svag til jævn fra nord og nordøst.

Fredag og lørdag forventes at forblive tørre med sol og ret uændrede temperaturer. DMI er ret sikker på overgangen til mere stabilt og lunere vejr i næste uge, men det er stadig usikkert, hvor varmt det præcist bliver i slutningen af ugen.

Én ting er dog sikkert: foråret er på vej, og vi kan se frem til at nyde det lunere vejr og de længere dage.