Glædeligt nyt til disse danskere: Får det igen helt gratis

24/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Det har før været en stor succes, og nu bliver den gentaget.

Mest læste i dag

Julen er ved at være langt bag os, og inden længe tages der hul på sommeren. 

Alligevel er TDC i gavehumør.

De har nemlig løftet sløret for, at de gentager sidste sommers succes denne sommer.

Det betyder helt konkret, at TDC Erhverv igen denne sommer giver fri data i Danmark til kunder med et One+ eller Teams mobilabonnement.

Dermed kan kunderne frit benytte sig af det hurtige og stabile 5G mobilnet, som Teknologisk Institut for 8. år i træk har målt til Danmarks bedste, så der hverken er udsving i filsynkroniseringen med arbejdsmailen eller børnenes streamingforbindelse fra sommerlandet.

Det kommer i kølvandet på friske tal fra Styrelsen for Dataforsyning, der viser, at danskerne er blevet storforbrugere af data; danskernes forbrug af mobildata i andet halvår 2022 var i gennemsnit på 20GB per måned - en stigning på 20,3 procent sammenlignet med året før. 

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse

Det billede genkender man hos TDC Erhverv, hvor man desuden oplever, at dataforbruget er i særlig høj kurs om sommeren. Sammenligner man således sommermånederne med de forudgående måneder fra januar til maj stiger forbruget med over 15% blandt kunder med et One+ mobilabonnement med data. 

For at sikre at alle kunderne kan have ro i maven over at bruge mere data i sommermånederne uden at skulle bede IT-chefen om at udvide datapakken, giver TDC Erhverv derfor både nye og eksisterende kunder med et One+ mobilabonnement med data ubegrænset adgang til data på Danmarks bedste 5G-mobilnet* fra den 1. juni til 31. august.

”Vi kigger hele tiden på, hvordan vi kan opgradere vores abonnementer, så de er i tråd med vores kunders efterspørgsel og behov. Vi kan se, at dataforbruget stiger hen over sommeren, hvor folk er mere væk hjemmefra end sædvanligt, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde kunder med et One+ mobilabonnement med data frit dataforbrug hele sommeren”, siger John Henriksen, CEO hos TDC Erhverv. 

Hybridarbejdet er blevet hverdag - også i ferien 

60 pct. af danskerne arbejder i dag hjemmefra mindst én gang om ugen og 54% foretrækker online møder frem for fysiske møder. Det viser en undersøgelse foretaget af Wilke på vegne af TDC Erhverv og Cisco fra april i år - og med det højere dataforbrug om sommeren, er det tydeligt, at danskerne også tager hybridarbejspladsen med sig rundt i sommerlandet og ikke vil begrænses: 

“Hybridarbejdspladsen handler ikke længere om at sidde derhjemme og arbejde fra sit skrivebord. Det handler om at uanset, hvor man befinder sig, kan man logge på et netværk, der er mindst lige så godt som det på kontoret. En dårlig internetforbindelse er kryptonit for hybridarbejde – og hvis man skal kunne kombinere arbejdet med ferien, så man ikke er nødt til at køre ind på kontoret, skal der ikke ledes efter obskure wifi-forbindelser på cafeer og campingpladser. Forbindelsen skal bare fungere – om det så er i sommerhuset, på hotellet eller tværs hen over sommerlandet i bil”, afslutter John Henriksen. 

Alle mobilkunder med et One+ eller Teams mobilabonnement med data får automatisk adgang til fri data fra den 1. juni frem til den 31. august. Fri data koster ikke ekstra og gælder over hele landet.