Glædeligt nyt til kunder hos YouSee og Telmore: Får adgang til mere end 100 nye kanaler

16/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Hvis du er kunde hos enten YouSee eller Telmore, så er der grund til at klappe i hænderne.

Mest læste i dag

Med YouSee Musik og Telmore Musik har de to selskabers mobilkunder allerede ubegrænset adgang til musiknumre og playlister uden reklamer, men nu får de hundredtusindvis af brugere af de to tjenester adgang til 107 radiostationer, gennem et nyt samarbejde med mereRadio.

Den danske radioindustri står bag mereRadio og tilbyder radiostationer fra hele landet - lige fra Radio Limfjord til The Voice og P4. 

Disse stationer er nu blevet tilgængelige for YouSee og Telmore-kunder, og Ole Jørgen Torvmark, landechef for Radioplayer Denmark F.M.B.A, der driver mereRadio,er glad for det nye samarbejde: 

 ”Hos mereRadio arbejder vi for at sikre offentligheden nem adgang til danske radiostationer på digitale platforme samlet ét sted. Derfor er vi meget glade for det nye samarbejde med Nuuday, som betyder, at vi nu kan levere mere end 100 radiostationer direkte til YouSees og Telmores kunder.” 

Hele kundens musikunivers samlet ét sted 

YouSee og Telmore har allerede integreret mereRadios stationer direkte i deres musik-apps, og gjort det muligt at tilføje de sange, brugeren hører i radioen, direkte til en given playliste. Førhen kunne YouSee og Telmores kunder kun streame radiostationer fra DR og Bauer, men nu er der åbnet op for et væld af nye kanaler.

Dermed bliver musikstreaming og radiolytning samlet ét sted for brugerne, og det forstærker yderligere den gode kundeoplevelse, lyder det: 

”Gennem vores nye samarbejde med mereRadio giver vi kunderne en endnu bedre oplevelse, hvor alt i deres musikunivers er samlet ét sted. Det er jo ingen hemmelighed, at man kan høre radio alle mulige andre steder, men det gør en kæmpe forskel for vores brugere, at de kan tilgå det hele i den samme app med det samme abonnement. Og så synes vi også, det er ret fedt, at man med det samme kan tilføje det nye radiohit til sin egen playliste.” udtaler Christian Morgen, CEO hos YouSee 

Om mereRadio  

mereRadioer en del af Radioplayer Worldwide og er et partnerskab mellem Storbritannien og de resterende medlemslande, som bl.a. tæller Tyskland, Irland, Norge, Danmark mm. mereRadio samler alle danske radiostreams og podcasts i en og samme brugergrænseflade og tilbyder mere end +100 radiokanaler og podcast. 

Helt centralt for Radioplayer Worldwide er, at alle lande deler samme teknologisk platform, men at platformen alligevel er unik for hvert land. Det betyder blandt andet, at hvert medlemsland bevarer kontrol over indhold. 

Anbefalet til dig