Glædeligt nyt til mere end 75.000 danskere: Den 1. januar 2024 sænkes varmepriserne

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Inden længe bliver det billigere.

Mest læste i dag

For anden gang i træk inden for det seneste år giver Verdo varmepriserne i Herning et nøk nedad og styrker dermed positionen blandt landets billigste fjernvarmeselskaber.

Mens flere af landets store fjernvarmeselskaber har meldt ud, at de hæver prisen, går Verdo den modsatte vej med de nye varmepriser, som træder i kraft fra 1. januar 2024.

Det skriver Verdo Holding A/S.

I Herning falder prisen for en MWh fra 509,7 kr. til 477,5 kr. inkl. moms. Det betyder, at varmeprisen for et såkaldt ’standardhus’, der er Energistyrelsens definition på et hus med et årsforbrug på 18.100 kWh (inkl. abonnement, bidrag og moms) falder fra 13.900 kr. 13.315 kr. om året. Altså en prisnedsættelse på 585 kr. om året.

”Jeg er glad for, at vi kan tilbyde så attraktive varmepriser. Ambitionen er at styrke forsyningsvirksomheden og sikre stabile priser, og i forhold til den langsigtede strategi står Verdo et godt sted. Vi vil fortsætte den udvikling med den omfattende omstilling, vi står overfor, så vi ikke alene sikrer en grøn og sikker energiforsyning, men også på den lange bane gør den stadig mere økonomisk attraktiv,” siger administrerende direktør Jakob Flyvbjerg Christensen.

Det er anden gang siden energikrisen, at Verdo sænker prisen. Udover at priserne på brændsel på det globale marked er faldet, er Verdo lykkes med at holde de generelle omkostningerne nede.

Det sker trods en tre måneder lang nedlukning af Herningværket hen over sommeren, hvor Ørsted gennemførte et planlagt vedligehold af værket. I forlængelse af sommerens vedligehold vil Herningværket blive nedlukket i endnu en uge i løbet af efteråret, men det ændrer altså ikke på, at Verdo kan sænke den samlede varmepris for 2024.

Verdo forsyner samlet mere end 75.000 kunder med varme, heraf omkring 38.000 i Herning.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig