Glædesstrålende DR-stjerne: Det hedder jeg nu

'Gift ved første blik'-deltageren er lykkelig over sit navneskift. Foto: Shutterstock.com

Et mangeårigt ønske om et nyt navn, er nu gået i opfyldelse for ‘Gift ved første blik’-deltageren Henriette Hansen - eller tidligere kendt som Henriette Hansen, nu hedder hun nemlig noget helt andet.

Det har været et ønske i lang tid, at Henriette skulle have et nyt navn. Og efter en tur hos en numerolog er det ønske nu gået i opfyldelse. Nu står der ikke længere ‘Henriette Hansen’ i passet.

I et opslag på Instagram deler hun glædesstrålende den store nyhed om hendes navneskift. 

“Jeg har noget på hjerte, som jeg gerne vil dele med jer,” starter teksten til opslaget.

I opslaget fortæller hun videre om beslutningen om at ændre navn, hvordan hun er kommet frem til det nye navn og ikke mindst - hvad hun nu hedder, i stedet for Henriette Hansen.

Efter at have søgt hjælp hos en numerolog, kom de i fællesskab frem til hvad det nye navn skulle være. Og Henriettes nye navn er - Pipimaya Viktoria Alison Mogensen. 

Læs også

Politijagt med tragisk udgang: Derfor var rastepladsen spærret

Navnene skal bruges forskelligt

Der er desuden en helt speciel grund til at hun har fået flere navne , de skal nemlig bruges i forskellige sammenhænge. 

Den tidligere ‘Gift ved første blik’-deltager uddyber i opslaget navnene.

“Pipimaya = et anderledes unikt navn som udfordre mig på bliv bedre til ikke at tænke så meget over, hvad andre mennesker tænker om mig ( Ja, sådan lidt mere “Pippi-agtig”.) Helt klart sundt til mig!

“Viktoria= Det er mit kalde navn, et navn jeg synes passer perfekt til mig. Og det navn jeg ønsker blive kaldet til hverdag.”

“Allison = mit nye kunstnernavn, jeg kommer til på et tidspunkt at ændre mit navn fra Art By HenrietteH til Allison’s Art Studio”

Hun afslutter med, at hun håber at folk vil tage godt imod navneskiftet, og “indtil videre har alle bare taget så godt imod det”, hvilket hun er glad og taknemlig for.

 Her kan du se opslaget på Instagram:

View this post on Instagram

JEG HAR NOGET PÅ HJERTE SOM JEG GERNE VIL DELE MED JER🧡 Jeg har i mange år gerne vil have mig et andet navn. Her for nogle måneder siden tog jeg beslutning at NU skulle det ske! At jeg endelig følte mig klar til at tag springet ud i det! 🙌🏼 Jeg valgt at søge hjælp til at finde det helt rigtig navn til mig, igennem en dygtigt numerolog @zimonaugust Det navn jeg valgt bliv: Pipimaya Viktoria Allison Mogensen🙌🏼❤️ Jeg er såå vildt stolt og glad for mit nye navn!🧡 Pipimaya = et anderledes unikt navn som udfordre mig på bliv bedre til ikke at tænke så meget over, hvad andre mennesker tænker om mig ( Ja, sådan lidt mere “Pippi-agtig”😅.) Helt klart sundt til mig! Viktoria= Det er mit kalde navn, et navn jeg synes passer perfekt til mig. Og det navn jeg ønsker blive kaldet til hverdag❤️ Allison = mit nye kunsternavn, jeg kommer til på et tidspunkt at ændre mit navn fra Art By HenrietteH til Allison’s Art Studio, hvis det ikke er taget endnu?🤞🏼 Min signatur vil for blive det samme! Da jeg ser det som mit symbol med de 4 streger, og det er jeg super glad for. Håber at I her på Instagram/ facebook vil tag godt imod det🧡 Indtil videre har alle bare taget så godt imod det, det er jeg så glad og taknemlig for! Det gør min proces letter.❤️ Tak, for at I vil høre på, hvad jeg havde på hjerte!🙏🏼 Jeg håber at det kan bliv startskuddet til at tur dele lidt mere ud af mig selv her på IG og FACE.✌🏼🧡 • • • • #nytnavn #nytflow #godenergi #stoltafmigselv #huskatlivetskalleves #modettilatværesigselv #numerlogi #spirituel #atmærkeefter #allisonsartstudio

A post shared by Viktoria Allison Mogensen (@allisons_art_studio) on