Glædesstrålende DR-stjerne: Det hedder jeg nu

21/8/20 10:00

Sarah Steenfeldt

'Gift ved første blik'-deltageren er lykkelig over sit navneskift. Foto: Shutterstock.com
Et mangeårigt ønske om et nyt navn, er nu gået i opfyldelse for ‘Gift ved første blik’-deltageren Henriette Hansen - eller tidligere kendt som Henriette Hansen, nu hedder hun nemlig noget helt andet.

Det har været et ønske i lang tid, at Henriette skulle have et nyt navn. Og efter en tur hos en numerolog er det ønske nu gået i opfyldelse. Nu står der ikke længere ‘Henriette Hansen’ i passet.

I et opslag på Instagram deler hun glædesstrålende den store nyhed om hendes navneskift. 

“Jeg har noget på hjerte, som jeg gerne vil dele med jer,” starter teksten til opslaget.

I opslaget fortæller hun videre om beslutningen om at ændre navn, hvordan hun er kommet frem til det nye navn og ikke mindst - hvad hun nu hedder, i stedet for Henriette Hansen.

Efter at have søgt hjælp hos en numerolog, kom de i fællesskab frem til hvad det nye navn skulle være. Og Henriettes nye navn er - Pipimaya Viktoria Alison Mogensen. 

Navnene skal bruges forskelligt

Der er desuden en helt speciel grund til at hun har fået flere navne , de skal nemlig bruges i forskellige sammenhænge. 

Den tidligere ‘Gift ved første blik’-deltager uddyber i opslaget navnene.

“Pipimaya = et anderledes unikt navn som udfordre mig på bliv bedre til ikke at tænke så meget over, hvad andre mennesker tænker om mig ( Ja, sådan lidt mere “Pippi-agtig”.) Helt klart sundt til mig!

“Viktoria= Det er mit kalde navn, et navn jeg synes passer perfekt til mig. Og det navn jeg ønsker blive kaldet til hverdag.”

“Allison = mit nye kunstnernavn, jeg kommer til på et tidspunkt at ændre mit navn fra Art By HenrietteH til Allison’s Art Studio”

Hun afslutter med, at hun håber at folk vil tage godt imod navneskiftet, og “indtil videre har alle bare taget så godt imod det”, hvilket hun er glad og taknemlig for.

 Her kan du se opslaget på Instagram: