GLS udsender advarsel

Af: Thea Andersen

|

05/08/2023

Nyheder
Foto: PR GLS
Foto: PR GLS
GLS advarer om svindel.

Mest læste i dag

Ved salg på forskellige salgssider, oplever flere danskere at køber vil købe via en "sikker betaling" og derefter sender en mail for at overføre penge via en "GLS-platform".

Selvom mailen ved første øjekast ser ud til at være afsendt af GLS, så er dette ikke tilfældet.

Der er nemlig tale om svindel, skriver GLS i en advarsel, som Forbrugerrådet Tænk har udsendt via deres app 'Mit digitale selvforsvar'.

"Disse mail kommer IKKE fra GLS. GLS har IKKE en "GLS-platform" eller en "betalingsservice" til overførsel af betaling for en vare, mellem køber og sælger," lyder det i advarslen, som fortsætter:

"Selvom mailen ligner at komme fra GLS, så dækker den over SNYD og BEDRAG!"

Du kan se eksempler på de omtalte mails herunder.

Foto: Mit digitale selvforsvar (app)

For at undgå at falde i fælden opfordrer GLS alle kunder til at bruge deres GLS app. Via appen kan man nemt og sikkert tjekke, om en pakke er registreret og finde kontaktinformation, hvis der skulle opstå spørgsmål.

Appen kan både downloades til iOS og Android.

Du kan finde den her.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig