God nyhed fra Irma: Vender tilbage

Af: Lucas Andreas

|

19/06/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Nu kan kunder snart købe Irmas varer igen.

Mest læste i dag

Irma har gennem årtier været kendt for sine eksklusive kvalitetsvarer.

Deres produkter har været en fast bestanddel af mange danskernes indkøbsvaner, og nu står Irmas ikoniske varer over for en ny start.

Coop, der ejer både Irma, SuperBrugsen og Kvickly, har nemlig besluttet at bringe de populære Irma-varer tilbage i sortimentet i deres andre supermarkedskæder.

Det betyder, at danskere kan fortsætte med at nyde Irmas velkendte kvalitetsprodukter, selvom Irma-butikkerne ikke længere er en del af bybilledet.

"Vi har samlet de bedste varer fra Irma. Det er de klassiske varer, som er og bliver vores favoritter," skriver Coop ifølge Presse-fotos.dk i en meddelelse.

At kunne købe Irmas varer i SuperBrugsen og Kvickly gør det nemmere for forbrugerne at få adgang til de elskede produkter, de har været vant til.

Smag og kvalitet i højsædet

Irma har altid stået for varer med smag og kvalitet i højsædet. På sin hjemmeside forklarer Irma, at nogle udvalgte varer stadig vil kunne findes rundt omkring i Danmark – blot ikke i butikker med den velkendte blå facade og Irma-navnet.

"Det er varer, som vi er stolte over at sælge videre til vores kunder," udtaler Irma og understreger, integrationen af Irmas produkter i SuperBrugsen og Kvickly sikrer, at de forbliver tilgængelige for en bredere kundebase.

Anbefalet til dig