Godt nyt: Folketinget vil stoppe omdiskuteret regel

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Folketinget har i dag holdt møde om en særdeles omdiskuteret regel, som højst sandsynligt bliver sat på pause nu.

Mest læste i dag

Det er rigtig svært for mange arbejdsløse at finde arbejde i disse dage, og det bliver heller ikke lettere, da der dagligt bliver flere og flere ledige på arbejdsmarkedt.

Årsagen skyldes naturligvis coronavirussen i Danmark, som har tvunget mange virksomheder til at holde lukket, og det koster naturligvis penge.

Som arbejdsløs i Danmark er man som regel godt stillet, da man enten kan få kontanthjælp eller dagpenge. For mange kræver det dog, at man har opfyldt arbejdskravet om de såkaldte 225 timers ordinære og ustøttede arbejde, hvis man gerne vil have penge.

Den regel er rigtig svær for mange at få til at gå op i disse dage, da arbejde ikke ligefrem hænger på træerne.

Møde i folketinget

Af samme årsag har folketinget i dag afholdt et møde om at sætte den såkaldte 225- timers regel på pause, og det lader til, at der er blevet enighed.

“Netop overstået et rigtig godt møde med partiernes beskæftigelsesordførere,” skriver beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard på sin Twitterprofil og fortsætter:

“Der var meget bred enighed om at sætte 225-timers-reglen på pause. Kun retfærdigt for landets kontanthjælpsmodtagere,” lyder det fra ministeren.

Hvis man ikke arbejdede mindst 225 timer indenfor en periode på 12 måneder, ville man blive trukket mellem 500 og 1000 kroner i sin kontanthjælp.

Det skal man dog ikke frygte for, hvis reglen bliver sat på pause.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig