Godt nyt fra DMI: Her rammer periode med både tørt og solrigt vejr

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er god grund til at glæde sig.

Lige nu læser andre også

Det er blevet onsdag, og det betyder, at vi er ved at være halvvejs igennem den mest udbredte arbejdsuge.

I løbet af dagen vil forskelligt vejr komme til Danmark, hvor Vestkysten kan forvente en særlig blæsende start på dagen.

Sådan skriver DMI.

En hård vind eller kuling fra nordvest vil dominere morgen- og formiddagstimerne, men heldigvis vil vindstyrken langsomt aftage i løbet af dagen.

Trods vinden forbliver det tørt med en del solskin og temperaturer, der når op på 17-18 grader.

For de bølgeinteresserede vil der være mulighed for at nyde synet af bølger, der nogle steder kan nå op omkring tre meter.

Men nok om Vestkysten.

Resten af landet

I resten af landet bliver vejret mere varieret.

Der vil være perioder med nogen eller en del sol, men også områder med mere skyet vejr. Især i den nordlige og østlige del af landet kan der forekomme enkelte lokale byger.

Temperaturerne forventes at ligge mellem 18 og 22 grader, og vinden vil generelt være svag til frisk fra vest og nordvest, hvilket betyder, at resten af landet vil opleve mildere vindforhold sammenlignet med Vestkysten.

Tørt, solrigt vejr på vej

Bygerne vil komme og gå i løbet af de kommende dage, men på søndag ser det ud til at vende. Her melder DMI nemlig om nogen sol og blot risiko for 'enkelte byger'.

Mandag bliver primært tør med muligheder for sol, ligesom der skrives, at der tirsdag og onsdag vil være 'mere plads til solen og mest tørt'.

Anbefalet til dig