Godt nyt fra DMI: Her vender sommervarmen tilbage

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sommervarmen venter lige om hjørnet, men desværre er der også dårligt nyt.

Lige nu læser andre også

De kommende dage byder på en blanding af sol, byger og skiftende temperaturer, hvorfor danskerne gør klogt i at kigge på vejrudsigten, inden de bevæger sig uden for.

Vejret ser ud til at variere betydeligt, så det bliver en uge, hvor paraplyen og solbrillerne kommer til at konkurrere om at blive brugt mest.

Lørdagen starter med en jævn til hård vestlig vind, som presser temperaturerne ned, selvom solen til tider vil bryde igennem.

Temperaturen vil ligge mellem 17 og 21 grader, men ved kysterne kan det føles noget køligere på grund af vinden. Byger kan også finde vej, men de bliver spredte og korte.

Sådan skriver DMI.

I morgen

Søndag ser dog ud til at blive en mere rolig affære.

Selvom dagen starter med mulighed for enkelte byger, vil vejret blive mere stabilt og tørt, efterhånden som vi bevæger os ind på eftermiddagen.

Temperaturen forventes at nå mellem 17 og 22 grader, og vinden vil aftage og blive let til frisk. Mod natten bliver det køligere, især i det sydlige Jylland, hvor lokale tågebanker kan danne sig.

Næste uge

Når vi når til mandag, kan vi se frem til en solrig dag med temperaturer, der stiger til mellem 18 og 23 grader.

Dagen vil dog starte med mere skyet vejr, især i Jylland, men solen får overtaget i løbet af dagen. Om natten bliver det tørt og klart, dog med en stigende risiko for byger i den vestlige del af landet.

Ugen fortsætter med ustabilt vejr, især fra tirsdag, hvor kraftige byger og torden kan ramme, særligt i de vestlige egne.

Med temperaturer, der kan nå op til 27 grader, vil det føles lummert, og natten kan bringe mere regn og skiftende vinde.

Så selvom sommervarmen er tilbage på programmet, kommer det desværre nok ikke til at føles så sommerligt alligevel.

Prognoserne er usikre, men det står klart, at vejret bliver både omskifteligt og dramatisk i de kommende dage.

Anbefalet til dig