Godt nyt fra Magnus Heunicke: Det er lykkedes

02/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu er der gode nyheder fra sundhedsministeren.

Mest læste i dag

Der er netop nu kommet gode nyheder fra Magnus Heunicke. Han fortæller at kontakttallet er beregnet til 0,9, mens kontakttallet for den britiske variant B117 er på 1,28. I sidste uge var tallene på henholdsvis 1,1 og 1,2. 

I øjeblikket udgør den britsike variant 72 procent af smitten i Danmark.

"Vi er lykkedes med at trække brændstof ud af epidemien, før B117 fik overtaget," skriver Magnus Heunicke på Twitter her til eftermiddag.

Der er i det seneste døgn registreret 532 nye tilfælde af coronavirus. Antallet af indlagte er på i alt 232 personer, hvor det er faldet med 11. Samtidig er der registreret to nye dødsfald. Det skriver Ritzau.

Positivprocenten er på 0,41, da der er analyseret 128.4832 tests. Der er derudover fundet 114 smittetilfælde blandt 50.221 lyntest.

Rejser verden rundt for at få corona

Mens de fleste af os bliver hjemme og mere eller mindre isolerer os - så har Carsten Graff gjort det helt modsatte.

Han har de seneste 11 måneder rejst i både England, Spanien, Sverige og Brasilien for at blive smittet med corona. 

På sin rejse har han både boet ved en coronasmittet bekendt, været på utallige dates, spist med fingrene, droppet håndsprit og ikke mindst deltaget i et gangbang med 50 personer i Brasilien. Det gav ham dog heller ikke en positiv coronatest.

Da han "opgav drømmen" om at blive smittet og flyttede ind på et fem stjernet hotel i Brasilien, gik der dog ikke længe før han blev dårlig og blev testet positiv.

Ifølge Carsten selv var det en stor lettelse og en glædens dag.

Du kan læse hele Carstens historie her: