Godt nyt: Her åbner verdenskendt kaffebrand ny café

19/02/2024

Mie M.B

Foto: Shutterstock
For tiden arbejder ejeren på at åbne nyt internationalt hovedkontor i New York

Mest læste i dag

Aarhus' skyline prydes af Kampanilen på Aarhus Ø, hvor håndværkere og designere lægger sidste hånd på La Cabras nye kaffebar. Trods de indbydende omgivelser forbliver de store vinduespartier dækket af hvidt pap, men løftet om en snarlig åbning hænger tykt i luften. Det skriver Århus Stiftstidende.

Den 1. marts vil La Cabra officielt åbne dørene til deres nyeste kaffebar i den arkitektoniske perle ved Bassin 7. Dette markerer virksomhedens anden tilstedeværelse i Aarhus, hvor deres kafferejse begyndte.

Esben Piper, stifter og direktør for La Cabra, uddyber, at den nye kaffebar vil fremstå moderne og inspireret af tidligere succeser, men samtidig tilpasses den moderne bygning med tanke og inspiration fra andre kaffebarer i virksomhedens portefølje.

Der lægges vægt på at skabe et rum, hvor både kaffeentusiaster og tilfældige besøgende kan nyde god kaffe og bagværk i en intim atmosfære. Dette indebærer blandt andet akustiske tiltag for at sikre en behagelig samtaleoplevelse.

Esben Piper udtrykker håb om, at kaffebarren vil blive et samlingspunkt for Aarhus Ø's beboere og besøgende, der ønsker at opleve bydelen. Samtidig ønsker virksomheden at præsentere deres bagværk fra bageriet i Borggade til lokalsamfundet.

Mens kaffeentusiaster i Aarhus ser frem til åbningen, følger Esben Piper udviklingen fra sit hjem i USA, hvor La Cabra også oplever vækst og snart vil åbne et internationalt hovedkontor i New York.

Anbefalet til dig