Godt nyt til alle sultne vejlensere: Populær udbringningsservice kommer til byen

Nyheder
I flere danske byer har Wolt lavet aftale med McDonalds om udbringning. Foto: Shutterstock
Der er godt nyt på vej til Vejles borgere. Nu kommer Wolt, der måske også bringer McDonalds ind i udbringningsprogrammet.

Mest læste i dag

I Vejle har byens sultne borgere længe skulle begrænse sig til udvalget på Just Eat, hvis de ikke havde lysten til at bevæge sig uden for en dør. Det bliver der nu lavet om på, når Wolt kommer til Vejle. 

Wolt er en verdensomspændende logistikvirksomhed, som lever af at bringe mad ud fra de restauranter, der ikke normalt tilbyder take-away. I flere byer har Wolt bl.a. lavet aftale med McDonalds om at levere burgere og pommes frites til døren.

Det betyder dermed også, at Wolt ofte er med til at skabe et mere varieret udbud af udbringningsmad i byen, og det kan byens restauranter og borgere kun være tilfredse med. 

I et opslag på Instagram har Wolt netop annonceret, at de er klar til at indtage Vejle, men de mangler din hjælp.

"Vi elsker jyder! Og derfor er vi ellevilde over, at kunne afsløre, at vi kommer til Vejle. Men vi har brug for din hjælp!" skriver Wolt i opslaget. Wolt vil gerne vide, hvilke restauranter, de skal tage fat i for at sikre sig de bedste muligheder for at vinde Vejle-borgernes hjerter.

Man kan vinde et måltid mad til fem personer, hvis man deltager i deres konkurrence. Man deltager ved at nævne, hvilken restaurant, man gerne vil have med på Wolt. 

"Hvilke restauranter vil du gerne kunne bestille fra i #Vejle? Giv os dit bedste tip, og så har du mulighed for at vinde et lækkert måltid til dig selv og 4 af dine venner
Sådan deltager du:
Nævn din yndlingsrestaurant i Vejle, som du bare må have på Wolt."

Vinderen bliver trukket blandt alle kommentarer på Instagram fredag d. 13/3-20. 

Hvis du vil deltage, så tjek Wolts Instagram-profil ud.

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig