Godt nyt til disse danskere: Nu gør Falck det

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu kan disse borgere glæde sig.

Mest læste i dag

I forbindelse med Falcks nye ambulancekontrakt med Region Sjælland, åbnes dørene til en helt ny ambulancestation i Gørlev den 19. januar 2024. Pressen er velkommen til åbningen.

Det skriver Falck i en pressemeddelelse.

Ambulancestationen i Gørlev er en del af den nye ambulancekontrakt mellem Falck og Region Sjælland, der træder i kraft den 1. februar 2024. Denne station er den tredje i en række af nye baser, som Falck sætter i drift.

"Den nye ambulancestation i Gørlev vil styrke beredskabet i Vestsjælland med en fastbemandet døgndækkende paramedicinerambulance. Vi ser meget frem til godt naboskab med Vestsjællands Brandvæsen og glædes over åbningen af vores nyistandsatte base”, udtaler Martin Betzer, Falcks ambulancedirektør i Region Sjælland.

Den nyrenoverede base vil have et fastbemandet døgndækkende paramedicinerberedskab, og vil fremadrettet blive ledet af områdeleder, Karoline Becher.

Ambulancestationen i Gørlev har til huse på Agertoften 4, Gørlev, som tidligere har været hjælpemiddeldepot, men de sidste par måneder er blevet ombygget til en ambulancestation, som vil tilbyde nye faciliteter for ambulancepersonalet. Borgmester i Kalundborg kommune, Martin Damm og Falcks ambulancedirektør i Region Sjælland, Martin Betzer vil blandt andre være til stede ved åbningen, for at markere denne vigtige milepæl i implementeringen af kontrakten og den officielle start på stationens drift i området.

Pressen er velkommen til at deltage i indvielsen af den nye ambulancestation i Gørlev. Indvielsen vil finde sted fredag den 19. januar 2024 kl. 12.00-13.00 på adressen Agertoften 4, 4281 Gørlev.

”Åbningen af den nye ambulancestation bliver et kærkommment supplement til den tryghed som borgerne i den sydlige del af Kalundborg Kommune allerede får leveret fra Vestsjællands Brandvæsen. Vi ser frem til et godt og givtigt samarbejde med Falck fremover,” siger borgmester Martin Damm, Kalundborg Kommune 

Frem mod kontraktstart den 1. februar 2024 vil der yderligere sættes baser i drift/fortsætte drift i Nykøbing Sjælland, Asnæs, Holbæk, Roskilde, Jyllinge, Jyderup, Kalundborg, Kirke Hyllinge, Dianalund, Sorø, Slagelse, Korsør, Skælskør, Fuglebjerg, Næstved Nord og Næstved Syd.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig