Godt nyt til Telia-kunder: Udvider med ny streamingtjeneste

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Telia-kunder kan nu se frem til flere film- og serievariationer

Mest læste i dag

Som en del af deres mobil-, bredbånd- eller mobil bredbåndsabonnement kan nye og eksisterende kunder fra i dag købe adgang til Viaplay, som hører til blandt danskernes foretrukne streamingtjenester. Det skriver Telia Danmark i en pressemeddelelse.

Gennem Viaplay vil Telias kunder få adgang til et stort udvalg af dansk og international underholdning i form af serier, film og børneindhold. Viaplay har egenproduktioner af dansk drama og reality, aktuelle Blockbusters samt anmelderroste serier som The Walking Dead, Outlander, The Blacklist og meget mere.

Når adgangen til Viaplay Film & Serier købes via et kundeforhold hos Telia får kunden rabat på tjenesten. Derudover er der i kampagneperioder gode tilbud på Viaplay hvor man f.eks. får de første tre måneder uden beregning fra Telia.

- Vores mål er at levere løsninger i topklasse indenfor mobil, tv og streaming til de danske familier. Vi ser, at mange familier klipper kablerne til de store og dyre tv-pakker med forudbestemt indhold, siger Jakob Steen, kommerciel direktør for Telias privatforretning, og tilføjer:

- På den baggrund vil vi give vores kunder valgfrihed til selv at sammensætte deres fortrukne indhold fra de største og bedste streamingtjenester. Med Viaplay ombord giver vi kunderne endnu flere muligheder på underholdningsfronten, og adgang til den bedste digitale underholdning, når og hvor de ønsker det.

Hos Viaplay er der også begejstring for at kunne invitere Telias kunder indenfor i underholdningsuniverset:

- Med vores store portefølje af underholdning, er vi hos Viaplay rigtig glade for, at vi nu har indgået dette samarbejde med Telia i Danmark, siger Kim Poder, EVP & Chief Commercial Officer Nordics, Viaplay, og fortsætter:

- Vi glæder os til at kunne invitere deres kunder indenfor i vores fantastiske underholdningsunivers.

Med tjenesten kan der tilknyttes fire enheder fra samme husstand til kundens Viaplay-konto, hvoraf to kan streame samtidigt. Det er muligt at se Viaplay på telefon, tablet samt Smart-TV, og tjenesten kan bruges i EU samt i Norge og Island.

Viaplay er nyeste tilføjelse til Telias underholdningsunivers, der allerede omfatter Netflix, Discovery+, HBO Max, TV 2 PLAY, C More og Spotify.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig