Godt nytår: Så kom sneen

31/12/2020

Per Broch

Foto: Redaktionen
Nytårsaftensdag var dagen, hvor sneen faldt og dækkede haver og marker. Det er også dagen, hvor vi kan ønske godt nytår efter et år med stor fremgang på alle parametre.

Mest læste i dag

Nyheder24 ønsker alle vores læsere et godt nytår. Det gør vi med en vished om, at sneen falder i nærområdet og vi alle kan se frem til et 2021, der forhåbentligt handler mindre om coronavirus end 2020 gjorde.

Mange håbede på en hvid jul, og flere kan nu fejre nytåret med sne, ild i pejsen og små fester rundt om i landet. Det er ikke et nytår som de fleste, men forhåbentlig kan du fejre det sammen med nogen, du holder af. Måske ender det endda med at blive en af de bedre aftener, fordi det netop ikke handler om dødsdruk og vilde fester.

Hos Nyheder24 har vi i 2020 dækket coronakrisen, vi har skrevet om vejret, Kongehuset, politik og meget mere. Vi håber, I har fulgt med i løbet af året og har været tilfredse med vores dækning af store og små begivenheder. Vi bestræber os på at gøre det samme i 2021.

Og med en dag, der byder på sne, vacciner, et nyt år og højspændte politiske forhold, så er vores job nok sikret det næste år også. Mon ikke 2021 i det mindste er garant for nyheder, der både chokerer og glæder. Vi sidder klar bag tasterne og forsøger at levere de bedste nyheder så hurtigt som muligt.

Godt nytår til alle jer, der sidder derude i Danmark. Må jeres 2021 blive forrygende.

Bedste hilnser

Redaktionen, Nyheder24.dk

Mest læste

Anbefalet til dig