Gør overraskende fund under forårsrengøringen

Pludseligt gjorde hun et overraskende syn. Foto: Dyrenes Beskyttelse

Da lejligheden skulle gøres ren, gjorde en dansk kvinde et noget overraskende fund.

Dyrenes Beskyttelse fortæller mandag om en beboer, der gjorde sig noget af et overraskende fund, da hendes lejlighed trængte til en omgang oprydning. Det sker i et opslag på dyreværnsorganisationens side på Facebook. 
 

"I sidste uge fik en lejer sig noget af et chok. Efter at have været væk fra sin lejlighed i et stykke tid, stod dagens agenda på en stor oprydning af boligen," skriver Dyrenes Beskyttelse, inden de tilføjer:

"Men det kom ikke uden en kæmpe overraskelse."

 

Her opdagede beboerne nemlig, at hun ufrivilligt havde fået sig en ny værelseskammerat.

 

"Da lejeren løftede en trækasse væk, kiggede en rød kornsnog pludselig frem det var naturligvis et stort chok, eftersom lejeren ikke havde en slange som kæledyr. Heldigvis var vedkommende meget fattet trods situationen og fik ringet 1812 efter hjælp."

Foto: Dyrenes Beskyttelse

 

Læs også

Ny anbefaling: Gælder for alle borgere

Hugger ud

Det viste sig, at slangen trængte til en hjælpende hånd, fortæller Dyrenes Beskyttelse videre i opslaget.

"Da vores frivillige kredsformand, som har stor erfaring med krybdyr, ankom til lejligheden, stod det klart, at snogen var meget nedkølet. Men efter hun fik varmet den op, kom den straks i hopla og levede helt op til sin røde farve, da den huggede ud efter vores kredsformand flere gange."

 

"Det lykkedes dog at få kornsnogen fjernet fra lejligheden og bragt i sikkerhed hos vores kredsformand, hvor den nu opholder sig, mens der ledes efter en ejer af den røde fyr."

 

"Hvor længe snogen har ligget i lejligheden eller hvordan den har fundet vej ind, vides ikke. Man kan vel næsten sige, at den valgte sit eget hjem - men om lejeren af lejligheden er ligeså enig i at dele sit hjem med en ekstra bofælle, er vi ikke så sikre på," afslutter Dyrenes Beskyttelse opslaget på Facebook.

Læs også

Stor nyhed til Matador-fans

 

 

Læs også