Golfbolde smadrer Connie og Dennis' hus og bil: Nu er de i restance ved forsikringsselskabet

Af: Lucas Andreas

|

02/07/2024

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Den lokale golfbane har udviklet sig til en rigtig stor plage for naboerne.

Mest læste i dag

Dennis Hansen bor sammen med sin hustru Connie i et helt normalt gult hus i to plan med sorte tagplader.

Men selvom, at huset er normalt, er den situation, det står i, det ikke.

Huset ligger nemlig lige ved siden af Svendborg Golfklubs driving range, og det er noget, der kan mærkes.

Det fortæller parret til Fyns Amts Avis.

Hver dag når Dennis kommer hjem fra arbejde, tjekker han nøje sin indkørsel, baghave og tag for golfbolde og eventuelle skader. For parret er golfbolde fra klubbens driving range blevet en del af deres daglige bekymringer, da de ofte lander på deres ejendom og forårsager skader.

Problemet med de vildfarne golfbolde har været en plage for parret i ti år.

Restance ved forsikringsselskabet

Skader på deres biler, campingvogne og især tagplader har betydet hyppige reparationer, hvilket har ført til en ubehagelig situation med deres forsikringsselskab.

Connie Hansen forklarer, at de nu er i restance hos forsikringen og risikerer at miste dækningen, hvis de indrapporterer flere skader. "Det betyder, at hvis vi melder skader af nogen som helst art de næste tre år, bliver vi smidt ud," siger hun.

Samtidig fortæller Connie, der arbejder som kørelærer, at hun ikke kan få kaskoforsikring på sin nyindkøbte skolevogn.

Ikke nok med de materielle skader, så påvirker golfboldene også parrets følelse af sikkerhed.

Dennis Hansen bekymrer sig konstant om risikoen for, at han selv, hans hustru eller deres børnebørn kan blive ramt og komme til skade.

Han fortæller, at han er nødt til at være ekstra opmærksom på, hvor ting placeres i haven for at minimere skader, og han frygter især for sin hustrus sikkerhed, når hun er alene hjemme.

Golfklubben forsøger tiltag

Golfklubben har forsøgt at tage hånd om problemet ved at indføre regler, der begrænser spillernes brug af driving rangen. Ifølge klubbens formand, Ulla Larsen, skal der plantes en lund af høje træer og lavt buskads for at fange boldene, og driving rangen skal lukke ved solnedgang.

Selvom golfklubben betaler for reparationerne, håber Dennis Hansen på en mere permanent løsning.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig