Grammy-vindende sanger død i flystyrt

06/11/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den kendte sanger, der har næsten 40 millioner følgere på Instagram, blev kun 26 år.

Mest læste i dag

Fredag mistede den brasilianske sangerinde Marília Mendonca livet, da et privatfly, som hun var ombord på, styrtede ned i Minas Gerais i Brasilien.

Det er blevet bekræftet af sangerindens pressekontor ifølge Ritzau.

Mendonca var ikke den eneste, der mistede livet i den tragiske ulykke. Ombord på flyet var både Mendoncas manager og producer, en rådgiver samt flyets to piloter også. De mistede alle livet i styrtet, oplyser pressekontoret.

Nyhedsmediet G1 oplyser, at flyet var på vej til Caratinga fra byen Goiania, da det styrtede ned. Den kun 26-årige Mendonca skulle have givet en koncert i Caratinga senere samme dag.

Der er endnu ikke frigivet oplysninger om, hvad der fik flyet til at styrte ned. Det statslige energiselskab Cemig har dog oplyst, at flyet kolliderede med et af selskabets højspændingsledninger, inden det styrtede i jorden.

Marília Mendonca er en af de mest kendte sangere i hele Brasilien. Hun fik for alvor hul på sin karriere, da hun vandt prisen for årets bedste sertanejo-album ved Latin Grammy Awards i 2019.

Den unge sangerindes død har efterladt hele Brasilien i sorg, og selv landets præsident, Jair Bolsonaro, skriver på det sociale medie Twitter, at hele landet er i chok over den forfærdelige nyhed.

Hendes store popularitet kom til udtryk, da pandemien hærgede i Brasilien sidste år, hvilket resulterede i nedlukninger i store dele af landet.

Her gav den unge sangerinde nemlig en koncert på YouTube, der blev set af intet mindre end 3,3 millioner personer på samme tid. Hun satte dengang rekord for det højeste antal seere på streamingplatformen, og i dag står rekorden fortsat.

På Instagram kan man også se hendes store popularitet, hvor hun har knap 40 millioner følger. Ifølge Ritzau efterlader hun sig en etårig søn.

Anbefalet til dig