Grevinde Alexander overrasker: Dukkede op til intim middag med denne kendis

Af: Thea Andersen

|

31/01/2024

Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix
Grevinden viser sig offentligt for første gang i flere måneder.

Mest læste i dag

Vogue Scandinavia og Soho House Copenhagen var mandag aften værter for en intim middag for særlige gæster fra nær og fjern.

Blandt gæsterne var designeren Soeren Le Schmidt, der også har deltaget i 'Vild med dans' og været dommer i DR-programmet 'Danmarks næste tøjdesigner', og influencer og stilikon Pernille Teisbæk, der ankom sammen med hendes mand, Philip Lotko.

Til manges overraskelse var grevinde Alexandra også blandt middagsgæsterne, og hun ankom heller ikke alene.

Med sig havde hun veninden, den tidligere fotomodel og nuværende indehaver af modelbureauet Scoop Models Bente Lundquist.

Det skriver Se og Hør ifølge Billed-Bladet.

Dette er første gang i flere måneder, at grevinden viser sig offentligt.

Efter et turbulent år, hvor hun blandt andet gik fra ekskæresten Nicolai Peitersen, efter han var hende utro med ingen ringere end smykkedesigneren Mai Manniche, har hun nemlig haft behov for at trække sig, fortalte Alexandras presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen til Se og Hør tidligere på måneden.

"Hun er ikke der, hvor hun ikke vil mere. Der er vi slet ikke. Det handler om, at hun har haft behov for at trække stikket ovenpå et turbulent år. Og så har der heller ikke været nogle nyheder, hun havde behov for at tale om. Hun vil dukke op, hvis hun har noget at berette," lød det fra Helle von Wildenrath Løvgreen.

Anbefalet til dig