Grevinde Alexandra scorer topjob

Nyheder
Grevinde Alexandra får nyt job. Foto: PR
Nu har grevinde Alexandra fået nyt job.

Mest læste i dag

Mandag fortæller virksomheden Bang & Olufsen, at de har ansat grevinde Alexandra. Grevinden tiltræder i en stilling, hvor hun vil komme til at arbejde med marketing og salg. Derudover vil hun yderligere have et fokus på kundeprogrammer. 

Stillingen er nyoprettet og er på deltid. Den har fået titlen "Director, Client programmes" oplyser Bang & Olufsen i en pressemeddelelse. Gravinden Alexandra har første arbejsdag i sin nye stilling  i dag 18. maj. 

Glæder sig

Et af de områder, som grevinde Alexandra får ansvar for at identificering af nye kundegrupper. Det glæder hun sig til, fortæller grevinden selv i pressemeddelelsen. 

"Jeg ser meget frem til arbejdet med at styrke kendskabet til Bang & Olufsens brand og produkter på virksomhedens kernemarkeder."

Derudover sætter grevinden ord på den position, som den - i manges øjne - hæderkronede virksomhed Bang & Olufsen indtager i danskernes bevidsthed. 

"Bang & Olufsen er et dansk ikon, og jeg glæder mig til at blive en del af virksomheden og til samarbejdet med mine nye kolleger og partnere," udtaler grevinde Alexandra i pressemeddelelsen. 


 

 

Anbefalet til dig