Grisevenner taber hinanden af syne: Heldigvis slutter historien ikke der

Nyheder
To bedste venner blev skilt fra hinanden, men historien endte ikke der. Foto: Shutterstock
I sidste uge stak to grise af fra en transport på motorvejen. De to grise, som har gået sammen hele livet, blev væk fra hinanden ved uheldet, da den ene gris tog flugten. Men heldigvis slutter historien ikke her.

Mest læste i dag

I sidste uge stak to små grise af fra en transport på motorvejen. Det fortæller vagthavende ved Fyns Politi.

"En lastbilchauffør var hurtig, og fik spærret begge spor af på motorvejen, så de to grise ikke kom yderligere til skade, og man kunne forsøge at indfange dem. Det lykkedes at fange den ene gris, mens den anden dog tog flugten over rækværket."

En familie, som overværende optrinnet på motorvejen, tog den ene gris med hjem - den manglede dog sin kammerat, som havde taget flugten.

Gris på flugt 

Senere samme dag fik Fyns Politi flere anmeldelser om, at en lille sort gris var set ved McDonald’s i Odense. De sendte straks en patrulje af sted. Trods flere forsøg lykkedes det desværre heller ikke denne gang, at indfange den eventyrlystne gris.

Dagen efter fik Fyns Politi dog heldigvis et opkald fra en borger, som kunne fortælle, at han havde fanget grisen. Ud fra grisens øremærkning fik Fyns Politi kontakt til den landmand, som stod registeret som grisenes ejer. Han kunne dog fortælle, at han havde solgt dem videre til den person, som havde mistet dem på motorvejen.

Adopteret af kærlig familie

Landmanden var bekendt med flugten på motorvejen, da han havde set et opslag på Facebook, hvor familien, som havde taget sig kærligt af den ene gris, eftersøgte dens kammerat.

Fyns Politi kunne herefter kontakte familien og overbringe den glædelige nyhed om, at den sidste gris nu var fundet. Den person som mistede grisene på motorvejen, ønskede ikke at få dem tilbage, så familien har nu adopteret begge grise.

"Takket være et godt samarbejde mellem politi og borgere, så er grisene nu genforenet i et nyt hjem," afslutter vagthavende hos Fyns Politi. 

 

Anbefalet til dig