Grøntsager solgt i Rema 1000 over hele landet tilbagekaldes: Spis dem ikke

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis du har købt grøntsagerne, skal du enten smide dem ud eller aflevere dem tilbage.

Mest læste i dag

Da der er gjort fund af hård plast i to grøntsagsposer, der er blevet solgt i Rema 1000-butikker i hele landet, bliver nu tilbagekaldt.

De er allerede blevet fjernet fra både lagre og butikker landet over, men hvis man har købt en eller flere poser, rådes man til at skille sig af med produktet.

Sådan lyder det fra Ardo, der står for at producere poserne med grøntsager, der bliver solgt på frost.

Helt konkret er der tale om en grøntsagspose, der har navnet 'Rema 1000 Lækkert og Nemt Grøntsagsbund'. Af to omgange er der gjort fund af hård, gul plast i disse poser.

Ifølge Fødevarestyrelsen er det meget vigtigt, at man ikke spiser posens indhold, da der er en risiko for, at de indeholder plast, som kan være skarpt.

"På grund af en teknisk fejl i produktionen er der risiko for hårde, gule plaststykker i forskellige størrelser og former i produktet. Hård plast i produktet udgør en potentiel sundhedsrisiko, da nogle af plaststykkerne kan være skarpe eller spidse," skriver Fødevarestyrelsen.

Ender man med at indtage et sådant stykke plastik, kan det få store konsekvenser, da det ikke blot kan påføre skader i munden, men også i både svælg og mave-tarmkanalen.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Ardo, at de i samarbejde med Rema 1000 har sørget for, at alle poser, der kan være udsatte, er blevet fjernet fra både butikker og lagre.

Hvis man har en eller flere af disse grøntsagsposer i fryseren, skal man smide produktet i skraldespanden.

"Forbrugere, der ligger inde med dette produkt med bedst før dato 1. november 2024, bør kassere produktet," skriver Ardo i tilbagekaldelsen.

Hvis man vil have penge retur, kan man returnere den tomme emballage i den butik, hvor man har købt den, eller til Ardos adresse i Nyborg. I begge tilfælde vil man naturligvis få sin udgift refunderet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig