Gustav afslører: Fik kæmpe chok da han tissede - troede han skulle dø

20/8/21 07:15

Sarah Steenfeldt

Foto:Pressefoto
Pludselig måtte han haste afsted til skadestuen.

Gustav Salinas er uden tvivl en poulær herre i hertillands efter at han i mere end ti år har været i toppen af Danmarks realityhimle, hvor han hurtigt blev kendt for sin selviscenesættelse og for at spille tykt på sin homoseksualitet. 

Gustav har dog aldrig været bleg for at fortælle om sit liv. Dette sker blandt andet i diverse opslag på Facebook of Instagram.

Det er såmænd selvsamme medier, han torsdag valgte tag i brug for at fortælle om dengang han og Alexander, hans bedste ven, rejste til Spanien for at møde "frække mænd", hvilket Gustav dog måtte udskifte med en forstørret testikel og en hospitalstur. 

De frække mænd, som Gustav og Alexander havde set frem til at møde, så dog ikke helt ud, som de havde forventet, hvorfor de to fyre med deres egne ord fik "verdens største kulturchok". 
Foto: Gustav Salinas/ Instagram 

Foto: Gustav Salinas/ Instagram 

"TV-holdet havde ikke fortalt os at det var Bear Week. Og hvad er en Bear? Det er en mand der er MEGET behåret! Jeg var 22 år og havde aldrig nogensinde hørt om det. Jeg troede at bøsser var glatte som ål, ligesom min nuggi. Jeg har aldrig i mit liv set så meget hår samlet på ét sted," skriver Gustav blandt andet i opslaget.

Chokket, som fyrene havde fået, blev såmænd ikke mindre, da de - meget udmattede og trætte - ankom til hotellet, da Gustav og Alexanders kæbe faldt til jorden ved synet af førstnævntes ene testikel. 

Troede han skulle dø

"Vi vågner om morgenen, og jeg går på toilettet og pisser. Men da jeg kigger ned på mine kønsdele, ser jeg at mine kugler var blevet kæmpe store!"

"Jeg råber og skriger. Alexander kommer løbende ind. Jeg viser ham min kødpakke og han råber ”Gud, Skat! Hvordan er det dine klunker ser ud?!”"

Begge fyre valgte staks at tage Google i brug for at finde frem til en eventuel diagnose. 

"Vi googler symptomer og jeg er sikker på jeg skal dø. Alexander går fuldstændig bananas!," fortæller Gustav, som sammen med Alexander måtte sande, at man måtte køre en tur til hospitalet for at blive undersøgt.

Lægen kom meget hurtigt frem til en diagnose, som heldigvis ikke var så slem, som fyrene måske havde frygtet:

"Vi kommer ind til lægen og jeg trækker bukserne ned. Han tager godt fat i mine klunker, kigger på mig og siger ”Det her er et myggestik."

"Jeg har altid været allergisk for myggestik, fortæller Gustav," inden han til slut tilføjer:

"Jeg husker tydeligt at jeg tænkte på hvorfor den ikke stak mig på tissetrolden i stedet for, så jeg kunne have fået en allergisk reaktion dér, haha."