Gustav Salinas afslutter kapitel: Har budt på værdifulde lektioner

Af: Lucas Andreas

|

12/06/2024

Nyheder
Thomas Laursen/Ritzau Scanpix
Thomas Laursen/Ritzau Scanpix
Han deler nyheden med sine følgere på instagram.

Mest læste i dag

Kærlighed er en svær størrelse at have med at gøre, for man kan ikke altid selv styre, hvordan slagets gang går.

Det har Gustav Salinas måttet sande.

Det er nemlig ikke mere end et par uger siden, at Gustav delte, at han havde fundet kærligheden igen. Efter at have kendt sin partner i syv år, havde de dannet par i fire måneder, og Gustav beskrev det som en magisk oplevelse, hvor han følte, at han havde åbnet sig for et andet menneske på en helt ny måde.

Men nu har den virkelighed ændret sig. 

Gustav afslørede på Instagram, at han igen er single. I en følelsesladet besked til sine følgere sammenlignede han afslutningen af forholdet med at færdiggøre en god bog, hvor der pludselig ikke er flere sider tilbage.

Han indleder storyen med beskeden “Jeg sidder her og kigger ud over vandet og prøver at formulere, hvad jeg har på hjertet, men jeg bliver ved med at slette det, jeg har skrevet”. 

Herefter fortæller Gustav, at han nu giver det et sidste forsøg. 

"Jeg er blevet single. Det er altid svært at afslutte et kapitel. Jeg tror, der er en mening med alt i livet, og jeg tror, livet vil os det bedste," skrev han og fortsatte med en refleksion over livets mange oplevelser. Han beskrev livet som et bibliotek fyldt med bøger, hvor hvert forhold er en ny bog, der byder på værdifulde lektioner.

Gustav har ikke uddybet, hvem der tog beslutningen om at ende forholdet, men hans opslag bærer præg af en positiv tilgang til fremtiden. "Jeg håber, det jeg skriver giver mening. I morgen er en ny dag med nye muligheder og drømme. Jeg har ikke mere at sige, andet end at det vigtigste for mig er at være glad," tilføjede han. 

Gustav afsluttede med at understrege vigtigheden af at være glad, så han kan sprede energi og kærlighed til dem, der står ham nær, inklusive hans følgere og familie.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig