Gustav Salinas har fået en kæreste: Har genfundet kemien med gammel flamme

Foto: Pressefoto
Gustav Salinas svæver i øjeblikket på en lyserød sky.

Mest læste i dag

Den 31-årige Gustav Salinas har nok at se til, men tilværelsen bliver dog lidt nemmere at holde ud, når man er høj på kærlihed, hvilket Gustav er blevet. 

Han fortæller nemlig nu til Realityportalen, da de møder ham til "Stjerne Boksning", at han har genfundet kemien med sin gamle flamme. 

Det skriver HER og NU.

Ifølge Gustav er forholdet fyldt med "love", hvorfor han naturligvis er lykkelig for, at de har fundet hinanden igen. 

"Det ser godt ud. Der er love, og jeg er glad, og det er dejligt. Jeg har også lagt noget ud på de sociale medier, men ham, som jeg ses med lige nu, han skal ikke offentliggøres," siger Gustav.

Men selvom han ikke ønsker, at han skal offentliggøres, så indrømmer han dog efterfølgende, at der er tale om en kæreste. 

Han vil dog gerne bekræfte, at det er en kæreste.

"Det kan man vel godt sige på en eller anden måde. Det er en kæreste," slår han fast.

Det er herefter, at Gustav afslører, at der ikke er tale om et nyt bekendtskab, men derimod en flamme fra flere år tilbage. 

"Det er en gammel flamme fra for fire år siden, der er kommet frem igen. Jeg har bare fundet ud af, at det er ham, jeg skal dele mit liv med," smiler han.

I første omgang valgte de at stoppe med at ses, fordi Gustav havde for travlt og ikke var klar over, hvor han ville hen med sit liv.

Anbefalet til dig