Gustav Salinas med trist nyt: Har modtaget uhyggelig besked i e-Boks

Foto: Thomas Laursen/Ritzau Scanpix
Foto: Thomas Laursen/Ritzau Scanpix
Det er ikke ønsketænkning at modtage en besked, som den Gustav Salinas har modtaget.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden, at det så dagens lys, at en læge fra Region Hovedstaden ulovligt havde tilgået over 1.200 personers patientjournaler.

B.T. skrev for omtrent to uger siden om denne situation, hvor der også blev sat ord på hændelsen fra en af ofrene ved navn Josephine.

Lægen, som blev idømt til 60 dages betinget fængsel, havde blandt andet snaget i 14 kendtes og adskillige gravides journaler:

"Jeg har ikke lavet nogen opslag af ond hensigt", forsvarede lægen sig i retten, mens hun brød sammen i gråd ifølge B.T.

De personer, der var blevet udsat for snageriet, herunder Josephine, fik den ubehagelige meddelelse via en besked i e-Boks. En besked som Josephine kaldte for 'klam'.

Og nu har Gustav Salinas oplevet noget lignende.

Iværksætteren, som tidligere er kendt fra reality, har netop delt et billede af en ubehagelig meddelelse, som han har modtaget i e-Boks.

Heraf fremgår det, at en person har kigget kendissens lægejournaler og personlige oplysninger igennem uden tilladelse.

Udover billedet har Gustav Salinas tilmed skrevet et par ord omkring, hvordan han har det med at have modtaget uhyggelige besked:

"Gud hvor er det ubehageligt! Jeg har lige fået brev fra retten, da der åbenbart er en mand i det offentlige system der har siddet og tjekket min lægejournal og personlige oplysninger, uden tilladelse. Tænk engang at det kan lade sig gøre. Men hvor er jeg glad for at han er blevet opdaget."

Hele opslaget kan ses herunder.

Anbefalet til dig