Gustav sender rørende budskab

17/5/22 10:31

Ida Hansson

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Gustav arbejdede i en periode tæt sammen med den nu afdøde Sidney Lee.

I går aftes nåede nyheden om Sidney Lees død danskerne, og hans død er bestemt ikke gået ubemærket forbi.

På sin Instagram deler Gustav Salinas nu et helt særligt budskab til sine mange følgere, i kølvandet på Sidney Lees død.

“Jeg vil gerne sende mine dybeste tanker til Sidney Lees familie. Jeg kondolerer. Jeg husker Sidney Lee fra de gode gamle dage. Vi har været i byen mange, mange gange. Jeg har drukket masser af Cult Shakers med ham, den gang jeg lavede masser af TV. Og jeg vil huske mig selv på i dag at det er vigtigt at huske at vi lever i nuet, og husker os selv på at nyde livet og være taknemmelig for hvad vi har," siger han i sin storie på Instagram og fortsætter.

"Og være taknemmelig for alle de mennekser der er rundt om os. Vi skal huske og.. ja, jeg ved ikke hvor jeg vil hen med alt det her - det kom som et chok for mig i går. Men det kom til mig og man skal lade være med at overtænke tingene så meget. Det vi ved helt sikkert er, at alle krasser af på et eller andet tidspunkt. Nyd nu livet.”

Dødsårsagen er endnu ukendt

Sidney Lees familie har forklaret, at de ikke ønsker at kommentere yderligere på dødsfaldet. Det vides derfor ikke, hvordan tv-kendissen, der var en af Danmarks første og mest kendte realitystjerner, har mistet livet.

B.T. fået bekræftet af Martin Kajbjerg, der er vagtchef ved Københavns Politi, at sagen er overgået Den Uafhængige Politiklagemyndighed.

Årsagen til dette er, at det er rutine, at sagen bliver undersøgt af Den Uafhængige Politiklagemyndighed, hvis politiet har været til stede ved et dødsfald.

Sidney Lee var gennem sin karriere deltager i en lang række underholdningsprogrammer og realityshows. Faktisk var han med i så mange programmer, at han var indehaver af Danmarksrekorden for flest medvirkender i realityshows.

Realitystjernen blev blot 43 år.