Gymnasie-piger til fest hos Peter Ingemann: Nu deler han vigtigt budskab

Peter Ingemann hilser på nogle af de lokale på vej fra Hanstholm til Vejlby Klit her i "Ingemann og Vestkysten'"Heartland/ TV 2
Efter festen deler han nu et vigtigt budskab.

Mest læste i dag

Der har været fest i huset hos den populære tv-vært - og det betyder også, at der har været en del tomme flasker efterfølgende.   I den forbindelse har Peter Ingemann nu lavet et opslag på sin Facebook-profil.   "Har lige haft en flok gymnasie-piger til fest i huset (ja altså min datters veninder…. Rolig nu) og så kom min svoger (han er tørstig) og nå ja har da også klaret en del af flaskerne selv," lyder det fra Peter Ingemann i opslaget, som nu kommer til pointen:   "Min pointe er bare - tryk på doner-knappen på automaten. Hvis økonomien tillader det. Det går til alt fra rent drikkevand i Afrika, mad til sultne børn og skolegang og som her flere træer og mere natur på kloden," fortsætter han og tilføjer:   "Med fare for at lyde “Poul og Fritz-agtig” så er det jo lige meget med den pant for langt langt de fleste mennesker. Når man har betalt for panten ved kassen er det jo nærmest glemt…"
I kommentarfeltet er det allerede strømmet ind med kommentarer til opslaget.   Nogle påpeger at de hellere vil støtte andre gode formål, som er mulige hvis man afleverer sin pant i andre forretninger - mens andre blot synes, at det er et godt budskab.   "Du er et godt menneske Peter," lyder det blandt andet fra en.   "Ham Peter... Han er sgu den sødeste..." skriver en anden, efterfulgt af en hjerte-emoji.   Der er også en følger der skriver, at han altid ser frem til Ingemanns nye programmer - og her er der godt nyt, der er nemlig et nyt program på trapperne.

"Give it some bundgas"

Om få måneder indtager han nemlig solskinsøen på sin "Rubin-røde" Puch Ponza Juvel. Det afslørede Peter Ingemann  for nylig på sin Instagram-profil.

"Knallerten kører igen! Om et par måneder trykker jeg kickstarteren i bund og stikker atter engang min "Rubin-røde Puch" ind i et lækkert område af Danmark. Denne gang bliver det Bornholm," skriver han til et opslag på sin Instagram-profil.

Den præcise rute på Bornholm er ikke fastlagt endnu, men der er allerede ideer på tegnebrættet, afslører Peter Ingemann. 

"Vi har allerede nogle gode ideer til, hvad vi skal lave derovre - men kender du til noget, som måske ikke lige står i turistbrochuren.... noget rigtigt bornholmsk, ukendt, originalt eller måske endda "EN ÆGTE ORIGINAL" så skriv endelig," lyder det fra tv-værten og tilføjer:

"Jeg elsker originaler og skævheder. På forhånd tak. GIVE IT SOME BUNDGAS".

Der er dog en lille bekymring der spøger hos ham - nemlig hvordan fasøls-situationen er på Bornholm.

"PS. Jeg er kun lidt bekymret for om man kan få en iskold fadøl på Bornholm eller om det er et tørt sted?????" slutter han af. 

Du kan se hele Peter Ingemanns seneste opslag om pant herunder:

 

Anbefalet til dig