Håbefuld hilsen fra kronprinsesse Mary: Der er grund til optimisme

04/2/21 12:30

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock.com
Det er en svær tid for os alle - også for kronprinsesse Mary, som nu kommer med en hilsen til os alle.
Coronavirussen lægger stadig som en tung dyne over Danmark, hvor vores samfund fortsat er næsten lukket og vi alle oplever afsavn.    Også kronprinsesse Mary mærker på egen krop hvordan den anderledes tid påvirker - men hun mener også, at der er grund til optimisme.   "I dag deltog jeg som protektor for WHO’s Regionale Kontor for Europa i en briefing for ambassadører fra regionen. Her fik jeg en status på COVID-19-situationen og herunder en status for vaccinationer," skriver hun i et opslag på det Kongehusets Instagra-profil.
"Det, jeg tog med mig fra briefingen, var, at selvom der er et stykke vej endnu, så er der grund til at være optimistisk - smittetal falder flere steder, vi opbygger hele tiden ny vigtig viden… og så har vi nu vaccinen. Jeg kan mærke på mig selv og andre omkring mig, at det føles tungt lige nu og at vores tålmodighed bliver sat på en prøve. Derfor er det godt at høre, at vi kan være håbefulde - det kan give os energi til at holde ud og holde fast," fortsætter hun.    Kronprinsessen skriver også, at i stedet for et skærmbillede, har hun valgt et af sine egne billeder, der gerne skulle sende et signal. Nemlig at for hver dag der går, går vi mod lysere tider.

Må vente

⁣Også prins Harry mærker coronavirussens konsekvenser helt tæt på, onsdag måtte han nemlig komme med en trist udmelding. 

Invictus Games er det internationale sportsstævne for skadede veteraner - det er også prins Harrys hjertebarn. Det stiftede han nemlig tilbage i 2014 og har lige siden, set frem til at afholde det hvert år. Men nu er det blevet meldt ud, at det desværre ikke kommer til at finde sted i år - og derfor må både prins Harry og mange andre væbne sig med tålmodighed. Det skriver BILLED-BLADET.   Det var meningen at det skulle løbe af stablen til maj. Nærmere bestemt fra den 29. maj til den 5. juni. Men de mange forventningsfulde deltagere må vente et helt år mere, før stævnet igen bliver afholdt i Haag i Holland. 
"For så mange rundt omkring i verden, inklusivt the Invictus community, har COVID-19 ændret vores forventninger, håb og planer. Men vores urokkelige mission er styret af styrke og sammenhold - og den mission vil blive ved med at skinne igennem fra nu af og indtil foråret 2022, når vi håber at kunne se jer alle igen i Haag. Lige nu planlægger vi programmer og muligheder for at kunne oprette en forbindelse til hinanden i den kommende tid og måder at kunne tilføre noget af Invictus' ånd i jeres egne samfund i det kommende år. Vi glæder os til at dele mere med jer snart," står der i pressemeddelelsen fra Invictus Games, der også er underskrevet af prins Harry selv.