Håndbold EM: Han er tilbage! - Jacobsen foretager vigtig udskiftning inden skæbnekamp

15/01/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Shutterstock. Dette billede er fra en turnering i Ukraine.
Herrelandsholdet har været plaget af skader under dette års EM, og det har kunne ses på spillet, hvor vi er meget tæt på ikke at gå videre. Nu er en meget vigtig nøglespiller tilbage, og det skaber glæde hos landstræneren.

Mest læste i dag

Vi har en meget vigtig kamp på programmet i aften. Rusland skal overvindes ellers er vi med 100 % sikkerhed ude af EM. Derfor er det meget kærkomment, at en af vores vigtigste spillere igen er tilbage i trøjen.

Landin er tilbage

Han har kunne se med fra sidelinjen, men endelig er han skadesfri og klar til at komme på banen. Ventrefløjen bliver igen besat af Magnus Landin, som især er en vigtig spiller i forsvaret. Det betyder et farvel til Lasse Andersson som nu sidder ude. Det skriver B.T.

Landstræner Nikolaj Jacobsen er glad for at have lillebror Landin tilbage i trøjen, for han har været en meget savnet spiller. Han har oplyst til B.T. at Magnus Landin er savnet, da der er flere opstillinger, som ikke kan spilles uden ham.  

Var faktisk klar

Magnus Landin havde egentlig afsløret over for B.T. i går, at han faktisk havde været klar til at spille de to første EM-kampe mod Island og Ungarn. Hvor vi tabte til Island med et mål og var ganske heldige at få uafgjort mon Ungarn.

”Jeg var velvidende om, at med den her skade kommer det til at gøre ondt i længere tid. Jeg var klar på at skulle spille, selvom det godt kunne mærkes i foden. Jeg ville selvfølgelig gerne have, at helingen skulle blive bedre, men jeg vil rigtig gerne ind så hurtigt som muligt,” siger Magnus Landin til B.T.

Der har været flere skadede spiller under dette EM. Rasmus Lauge var også skadet inden EM men er tilbage i truppen. Ligeledes var Lasse Svan skadet, men han er ikke klar endnu, og sidder ude sammen med Jacob Holm og Lasse Andersson som oversiddere i onsdagens spændende kamp mod Rusland.

Vi kan ikke selv afgøre det

Efter de mange skader er vi endt i en situation, hvor vi ikke selv er herre over, om vi kommer videre. Vi ved, at vi selv skal vinde over Rusland for at have den mindste chance. Derudover skal Island vinde over Ungarn. Ellers er det slut i denne omgang.  

Hvis vi går videre, venter der en gruppe i mellemrunden med Norge, Sverige, Island, Slovenien og Portugal.

Du kan se kampen klokken 20.30 på TV2.

 

 

 

Anbefalet til dig