Håndbold-EM helt kan få 5 års fængsel

Af: Lucas Andreas

|

01/02/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fløjspilleren spillede ikke i EM finalen.

Mest læste i dag

Måneders forberedelse for de respektive mandskaber kulminerede søndag, da Frankrig efter ekstratid vandt over de danske håndboldherre. Selvom krøllen på halen er sat på det spillemæssige ved EM slutrunden er sat, er der i øjeblikket et stort efterspil omkring en af spillerne.

Den franske håndboldspiller Benoit Kounkoud oplever i disse dage en markant kontrast i sit liv. Fra at stå som europamester med det franske landshold søndag, efter en sejr over Danmark i Köln, befinder han sig nu i en juridisk storm efter en nat i Paris. Kounkoud står anklaget for forsøg på voldtægt af en 21-årig kvinde i en natklub, en hændelse der fandt sted natten til tirsdag under fejringen af EM titlen, og resulterede i hans anholdelse.

Hændelsen, som kulminerede med, at Kounkoud blev overmandet af en udsmider, har ført til hans varetægtsfængsling. Selvom han senere blev løsladt mod kaution, står han nu over for en retssag. Hvis han findes skyldig, risikerer han en bøde på op til 75.000 euro, svarende til cirka 560.000 danske kroner, samt en mulig fængselsstraf på op til fem år.

Det skriver Ekstra Bladet

Denne dramatiske vending i Kounkouds skæbne er endnu ikke kommenteret offentligt af ham selv eller hans advokat. Det franske håndboldforbund har anerkendt hans anholdelse, mens hans klub, Kielce, har udtalt, at de vil tage de nødvendige skridt, så snart de modtager officiel information om episoden. Klubben understreger alvoren i situationen og fordømmer handlinger, der bryder loven.

Benoit Kounkoud, 26 år gammel og ikke en af de mest fremtrædende spillere på det franske landshold, havde dog en aktiv rolle på holdet under turneringen. Han spillede på højre fløj, men var ikke på banen i finalen mod Danmark. Nu venter der ham en tid med juridiske udfordringer, et skarpt brud med den triumf, han oplevede på håndboldbanen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig