Hård tid for Peter Ingemann: "Smidt på møddingen i sit eget hjem"

20/01/2022

Sarah Steenfeldt

Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix
Den folkekære TV 2-vært har bestemt haft bedre tider.

Mest læste i dag

I disse dage slår smittetallene fortsat næsten dagligt rekord. 

I går var over 38.000 danskere testet positiv for corona i løbet af de seneste 24 timer.

Og nu har coronavirussen også fundet sin vej til Peter Ingemann. Det deler han i et opslag på sin Facebook-profil.

"Ja, så ligger jeg her!," skriver Peter Ingeman til et billede, hvor man kan skimte en dyne med Gurli Gris betræk og et fjernsyn.

Ifølge TV 2-værten er det en hård omgang, som han ellers havde troet ville være mild.

"Dag 2 med corona. Det er sgu en slem omgang - troede det skulle være mildt, men det er ligesom en hård influenza," lyder det fra Ingemann, der også beskriver hvornår det føles endnu hårdere.

"Kommer ikke til at gå stille for sig"

"Når konen er i nærheden er det endnu værre, nærmest sammenlignelig med Den Sorte Død i middelalderen. Heldigvis har jeg Gurli Gris til at holde mig varm og i dag fik vi (altså Gurli og jeg) overtalt konen til at bage boller og komme med danskvand og cola….kaffe," lyder det fra Ingemann som fortsætter:

"Hmmmmm… jeg er faktisk lidt sulten igen - men nu har konen altså tilladt sig at køre til træning. Nå, hun kommer vel hjem igen…kunne egentlig også godt drikke en af de iskolde halvliters Bitburger-øl jeg har ude i skuret. Så når det ellers passer fruentimmeret at komme hjem, må hun lige en tur ud i regnen og hente to øl til Gurli og jeg…"

Peter Ingemann er dog ikke for syg til at minde sine knap 200.000 følgere om, at hans nye program bliver sendt kl. 20.00 på TV 2 onsdag aften. Nemlig programmet 'Ingemann og Kongerækken'.

"Hvis ellers jeg overlever sult og tørst til i aften, så husk at “Ingemann og Kongerækken” kommer klokken 20 på Danmarks største tv-kanal TV2. Det kommer ikke til at gå stille for sig. De havde både mord, kidnapninger og pest, ja det var næsten ligeså slemt som her på første sal i soveværelset…..," lyder det fra den muntre tv-vært.

Til slut husker Ingemann også følgerne på, at programmet også kan ses på TV 2 Play. Derudover forsikrer han, at hans kone ikke har lidt overlast.

"Som i en berygtet reklame for et mobilselskab, vil jeg skynde mig at sige at min kone ikke led overlast i forbindelse med dette opslag eller i op-pasningen af sin meget søde, meget syge og meget dygtige mand Hvor heldig har hun egentlig lov til at være?"

Du kan se hele opslaget herunder: