Hårdt ramt: Nu taler Jørgen Olsen ud

25/01/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: PR / MusikEvent
Det har været alt andet end en behagelig omgang.

Mest læste i dag

Juleaften blev fuldstændig spoleret og i 14 dage var Jørgen Olsen - kendt som den ene halvdel af den folkekære duo Brødrene Olsen - nedlagt af coronavirus. Og det var bestemt ikke rart, fortæller han.

“Det føltes som influenza gange ti i hvert fald. Ubehageligt i de 14 dage, det stod på. Heldigvis fik jeg ikke problemer med vejrtrækningen, siger Jørgen Olsen,” der derfor holdt jul og nytår kun i sit eget selskab. Det skriver HER&NU.

Nu er 70-årige Jørgen Olsen dog ved at være på benene igen, og så er han glad for, at han de næste otte måneder ikke behøver at være bange for smitte. Han har nemlig snakket med lægen, som har sagt han ikke behøver være nervøs den kommende tid - og det er jo ikke dårligt, mener Jørgen.

Har stadig ikke set lillebror

Det er ikke kun hos Jørgen at sygdom har hærget, også den anden halvdel af Brødrene Olsen - 66-årige Noller - har haft en hård tid. Noller har nemlig været hårdt ramt af kræft.

Det tager stadig hårdt på ham og han er fortsat i gang med genoptræning, derfor har de to brødre fortsat mest kontakt på telefonen.

“Noller har det godt. Han er derhjemme. Jeg har ikke besøgt ham endnu, men vi taler sammen tre gange om ugen. Vi skal lige samle kræfter og finde det rette tidspunkt til at mødes,” fortæller Jørgen.

Lægerne gav Noller en hård dom forrige år, de gav ham faktisk kun to til fire år mere at leve i - maks. Han blev ramt af en sjælden kræftform, en lymfom som sad i hjernen. Nu tror og håber Noller på seks år mere, da han lige nu er kræftfri. Men han er også klar over, at det er en svær sygdom at takle og at der pludselig kan komme tilbagefald.

 

Anbefalet til dig