Hårdt ramte Sanne Salomonsen træffer drastisk beslutning

24/11/20 11:12

Christian Granhøj Skouboe

Sanne Salomonsen sammen med Anne Linnet og Lis Sørensen, da de var på fællestur før coronaen. Foto: Martin Bubandt / Live Nation PR
Coronakrisen er gået hårdt ud over hele landets rockmama.

Coronakrisen har allerede haft stor omkostninger. 

Nogen er blevet ramt på sundheden, andre på pengepungen. Særligt turismeindustrien og kulurlivet har lidt under, at danskene har været hjemsendt, grænserne lukket i en periode og åbningstiderne anderledes, end nattelivet normalt er vant til. 

Krisen er også gået hårdt ud over hele Danmarks rockmama. Sanne Salonsen har mistet et stort beløb, fordi koncerter og andre arrangementer er blevet aflyst som følge af forsamlingsforbud og andre corona-restriktioner. 

Det fortalte hun tidligere på året til nyhedsbureauet Ritzau. 

"Jeg har mistet et helt års indtægt, og derfor er det virkelig hårdt," fortæller Sanne Salomonsen, inden hun tilføjer: 

"Jeg har mistet så fucking mange penge, og jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre. Men sådan er det."

Træffer overraskende valg

Den hårde tid har dog fået landets rockmama til at tænke kreativt. 

Det viser et Facebook-opslag fra DrømmeCaféen i Dronningmølle, fortæller TV 2 Lorry. Her fortæller caféen, at Sanne Salonsen selv står bag kassen i næste weekend, hvor hun vil sælge ud fra sit tøjskabe i caféens lokaler. 

Her vil sangerinden sælge sit eget tøj og sko. Det oplyses desuden, at der vil være tøj fra størrelse 36 til 40-42 samt sko og støvler i størrelserne 38 til 40. Interesserede kan både betale med kontanter og MobilePay.