Hårpanik: Dronningen er sin egen frisør under coronakrisen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Mange har kommenteret på, hvor flot den britiske dronnings hår er, selv i disse frisørløse tider. En kilde tæt på den royale familie har nu afsløret, at dronningen selv ordner sit hår.

Mest læste i dag

Millioner undrede sig over, hvor godt Hendes Majestæts frisure så ud under hendes to nylige tv-taler til nationen.

Nu har en godt placeret kilde fortalt, hvordan den 94 år gamle monark har passet på sine egne lokker, nu hvor hendes frisør ikke er tilgængelig.

Det skriver thesun.co.uk

Plejer selv at ordne det på ferier

”Dronningen har ordnet sit eget hår i årevis på Balmoral i sin sommerferie, så er hun vant til det,” fortæller insideren og fortsætter:

”Hun vasker, tørrer og sætter det selv - og hun er meget god til det! Hun har fået masser af øvelse, så hun ved nøjagtigt, hvad hun skal gøre.”

Passer på sig selv og prins Philip

”Hun er fortsat med håret i Windsor, fordi ingen udenfra får adgang til slottet for at beskytte hende og prins Philip, der bliver 99 i næste måned. Hendes hofdame Angela Kelly har hjulpet hende, men dronningen gør det hele selv. Det er typisk hende, at hun bare forholder sig rolig og får det bedste ud af tingene.”

I 23 år har Dronningens frisør været den London-baserede Scot Ian Carmichael. Den flamboyante ungkarl besøger normalt Buckingham Palace eller Windsor Castle mindst en gang om ugen for at tage sig af hans mest berømte kunde. Han er loyal over for dronningen og taler aldrig om sine besøg.

”Dronningen er min favorit-kunde”

I et tidligere interviews har han sagt: "Af alle mine klienter er dronningen klart min favorit. Hun har vidunderligt hår."

Han talte desuden om ældre kvinder og deres hår og sagde:

"Kvinder i midten af 40'erne og 50'erne vil skynde sig at klippe håret af. Det er som om de blev hustruer, mødre i en bestemt alder og derefter afbrød det hele. Faktisk ser hundreder af ældre kvinder, så længe deres hår er sundt og i god stand, meget bedre ud med blødt langt hår."

Ian, 58, blev belønnet for sin tro tjeneste i 2012, da dronningen gjorde ham til medlem af den kongelige victorianske orden, en ære for personlig service til monarken.

Stoppede med hårfarve i 1990

En kilde fra Windsor Castle sagde: ”Ian forguder Dronningen og er ked af, at han ikke kan besøge hende, men han forstår situationen. Han ved, at hun er i gode hænder – sine egne!”

Dronningen stoppede med at farve sit hår i 1990 og håret blev yndefuldt gråt inden for et par måneder.

Millioner beundrede hendes hår under hendes ”We’ll Meet Again”-talen i april.

 


 

Anbefalet til dig