Han bliver ny vært på populært DR-program

07/01/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Shutterstock modelfoto.
DR har været på rov hos konkurrenten og snuppet, Kristian Ring-Hansen Holt, som i øjeblikket er vært på TV2 News. Om to måneder skal han i stedet til at pryde sendefladen hos DR.

Mest læste i dag

Om et par måneder får DR ny vært på Aftenshowet, og det er ikke hvem som helst, der skal tone frem på skærmen.  Det skriver BT.

Vender tilbage til DR

Den 2. marts får Kristian Ring-Hansen Holt ny arbejdsplads når han skifter TV2 ud med DR. Han kommer her til at arbejde sammen med Ulla Essendrop, Mark Stokholm og Mette Bluhme Rieck.

Det er da heller ikke første gang, at Kristian Ring-Hansen Holt er at finde på DR. Tidligere har han været vært på programmet "19 Direkte" på DR1.

”Jeg glæder mig helt vildt til at vende hjem til DR igen. Særligt glæder jeg mig til at komme i øjenhøjde med seere, gæster og holdet bag "Aftenshowet", og navnlig glæder jeg mig til at lave interviews, hvor der bliver mere tid til at lytte undervejs,” fortæller Kristian Ring-Hansen Holt og forklarer uddybende:

”Jeg mødte forleden holdet bag "Aftenshowet" og det kammeratskab, der er her, er unikt, og jeg glæder mig til at bruge min tid sammen med dem snart.”

 

Anbefalet til dig