Han er sigtet for blandt andet drabet på Emilie Meng: Nu har nye detaler om "Korsørmanden" set dagens lys

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Politiet og retten har ikke kunne finde svar på en række spørgsmål den sigtedes forklaring - indtil nu.

Lige nu læser andre også

I en chokerende udvikling i sagen om den såkaldte "Korsørmanden," som er sigtet for at have bortført og voldtaget en 13-årig pige fra Kirkerup, er det blevet afsløret, at han forlod sin bopæl flere gange, mens offeret var i hans hus.

Dette skaber en labyrint af mystik og spørgsmål om, hvad der egentlig foregik under kidnapningen.

Ifølge B.T. og deres uafhængige kilder, forlod den 32-årige mand sit hjem i Korsør i flere timer, mens den unge pige var fanget i hans vold.

Ved 21-tiden en skæbnesvanger lørdag aften kørte han fra hjemmet for at tanke benzin på en tankstation i nærheden. Dette udførte han, som om alt var normalt, og han brugte 301 kroner til at tanke bilen.

Senere på aftenen forlod han sin bolig igen, og hans aktiviteter under disse timer er fortsat ukendte.

Denne opdagelse er blevet kaldt "særdeles interessant" af tidligere drabschef og leder af politiets rejsehold, Bent Isager-Nielsen. Det rejser spørgsmål om, hvordan den 13-årige pige har været frihedsberøvet og den psykologiske aspekt af sagen.

"Det skal selvfølgelig udbores, hvis der er flere timer, hvor han har været væk. Det understreger måske, at det ikke bare er en overlegen psykisk frihedsberøvelse med trusler. Noget tyder på, at hun måske kunne være fysisk bundet." fortæller Bent Isager-Nielsen.

Der er også spekulation om, hvorfor Korsørmanden forlod sit hus under kidnapningen. Den tidligere drabschef, Kurt Kragh, spekulerer, om det kan indikere, at han havde planer om at flygte eller om, hvordan han handlede koldt og kynisk under hele forløbet.

Sagen har taget en endnu mørkere drejning med de nye oplysninger om, at den sigtede mand nu også er sigtet for frihedsberøvelse, voldtægt og drabet på den 17-årige Emilie Meng, der forsvandt ved Korsør Station i 2016.

Hendes lig blev fundet knap seks måneder senere langt fra stedet. Derudover er manden sigtet for voldtægtsforsøg, forsøg på frihedsberøvelse og vold og trusler mod en 15-årig efterskoleelev fra Sorø i november 2022.

Politiet har endnu ikke sigtet den 32-årige for drabsforsøg i forbindelse med den seneste kidnapning. Spørgsmål om hans hensigter og de timer, hvor han forlod sin bopæl, vil dog uden tvivl være centrale for den igangværende efterforskning.

Korsørmanden har siddet varetægtsfængslet siden april, men det er endnu uklart, hvornår en eventuel retssag vil finde sted. Journalister har forsøgt at kontakte mandens advokat, Karina Skou, for kommentarer, men uden held.

Den sigtede har ikke udtalt sig om sagen.

Anbefalet til dig