29-årig mand er tiltalt for det brutale mord på Louise Borglit: Nu er der nyt

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Undercover-betjenten, der talte med den tiltalte i fængslet, har nye informationer.

Mest læste i dag

Retssagen er i fuld gang mod en 29-årig mand, der er tiltalt for det brutale og uprovokerede mord på den gravide kvinde, Louise Borglit.

I dag, tirsdag, afspiller specialanklager, Bo Bjerregaard, nogle lydklip, der indeholder samtaler mellem undercover-betjenten ‘Frank’ og den tiltalte 29-årige.

‘Frank’ var blevet sat ind i fængslet for at danne en relation til den 29-årige. 

Formålet var at finde ud af, om den 29-årige ville afsløre detaljer om mordaftenen eller mordet til en ‘ven’.

Politiet fandt aldrig gerningsvåbnet i den brutale sag, hvor kvinden var blevet dræbt med 11 knivstik. 

Hertil fortæller ‘Frank’, at den tiltalte havde det morsomt over, at politiet aldrig var i stand til at lokalisere kniven:

“Jeg husker det som om, at han godter sig. Han morer sig over det, vurderer den hemmelige politiagent i dag i retten om det, at politiet ikke har fundet gerningsvåbnet.”, lyder det fra undercover-betjenten.

Den 29-årige nægter sig fortsat skyldig. I optagelserne fra fængslet siger han også gentagne gange, at det ikke var ham, der stod bag det brutale mord.

Det skriver SE og HØR.

Tidligere i sagen har lydklip afsløret, at den tiltalte talte om 

Vi har tidligere hørt en række lydklip fra fængslet, hvor tiltalte umiddelbart taler om en kniv i forbindelse med drabet på den højgravide Louise Borglit:

“Den er væk, den er langt væk, altså de fandt den aldrig. Mit DNA var på”, sagde tiltalte til undercover-betjenten, mens de sad i fængsel sammen.

Under det forrige retsmøde blev det slået fast, at den tiltalte i perioden, hvor drabet blev begået, gik med kniv. 

Han forklarede, at det var af sikkerhedsmæssige årsager.

Der er afsat i alt 11 retsdage til sagen, hvor den sidste foregår den 23. juni.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig