Han er tiltalt for drabet på Emilie Meng: Nu får han ny skræmmende tiltale

Nyheder
Foto. Privat
Foto. Privat
Den 33-årige mand har mandag fået rejst ny tiltale.

Lige nu læser andre også

En af de mest omtalte og gådefulde drabssager synes nu at have fundet sin opklaring, ifølge politiets seneste udmelding.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har mandag tiltalt den såkaldte "Korsørmand" for drabet på Emilie Meng, kidnapning og voldtægt af en 13-årig pige fra Kirkerup samt overfaldet på en 15-årig efterskoleelev i Sorø.

Og nu er ny tiltale fundet sted: drabsforsøg på den 13-årige pige.

Det skriver B.T.

Den tragiske sag startede, da en 13-årig pige forsvandt ved Kirkerup sidste år, efter at have færdiggjort sin avisrute. Hendes cykel, taske og mobiltelefon blev senere fundet henkastet i vejkanten. Efter intens eftersøgning blev pigen fundet i live på den 32-årige mands adresse i Korsør.

Den 33-årige blev anholdt og sigtet for frihedsberøvelse og voldtægt. Senere blev han også sigtet for drabet på Emilie Meng, der forsvandt efter en bytur i 2016.

Under grundlovsforhør erkendte han sig delvis skyldig, men hvad han konkret erkendte forblev ukendt, da dørene blev lukket.

Politiet valgte senere at rejse yderligere sigtelser, og politiinspektør Kim Kliver afslørede, at den 32-årige nu betragtes som hovedmistænkt for Emilie Mengs drab samt andre rædselsvækkende forbrydelser.

Selvom den tiltalte hidtil har nægtet skyld, går sagen nu mod retssystemet.

Den første retsdag er planlagt til den 14. maj ved Retten i Næstved og er afsat til at vare 18 retsdage.

Politiet håber, at denne retssag kan kaste lys over de uhyggelige begivenheder, der har rystet lokalsamfundet og landet som helhed.

Anbefalet til dig