Mand er tiltalt for Emilie Meng-drabet og mere: Nu bryder hans tidligere arbejdsplads tavsheden

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Direktøren - fra den tiltaltes tidligere arbejdsplads - taler nu ud.

Lige nu læser andre også

Tidligere i dag blev den 33-årige mand, der er tiltalt for drabet på Emilie Meng, tiltalt for flere forhold.

Det gik ikke nogens næse forbi, da han tilbage i foråret kidnappede en 13-årig pige, der var ude med aviser - og tidligere i dag blev han så tiltalt for drabsforsøg på hende.

Detaljer omkring, at den 33-årige mand tilbage i foråret havde den 13-årige pige med på sin arbejdsplads, kom naturligvis som et chok for virksomheden, og nu deler direktøren over for B.T. ærlige ord omkring hele situationen:

“Det var voldsomt og overvældende dengang, da sagen rullede. Vi var meget berørte og prioriterede at værne om medarbejderne, som stod i en ekstrem svær situation, og samtidig hjælpe politiet”, udtaler han. 

Hverken direktørens eller virksomhedens navn på nævnes grundet navneforbud i sagen.

Efter det kom frem, hvad der var sket tilbage i april måned, tilbød virksomheden kriseterapi til samtlige medarbejdere - et tilbud der stadig er gyldigt.

Den tiltalte blev fyret, da de chokerende oplysninger kom frem, og de har lige siden da forsøgt at gøre hverdagen så normal, som den var før.

“Vi ser frem til et punktum i sagen. Det bliver nemmere for os den dag, for så skal medarbejderne ikke igen og igen se en udvikling i sagen i nyhedssporet, hvilket påvirker dem. Det ser vi alle frem til”, lyder det fra direktøren.

Retssagen, som der er afsat hele 18 dage til, har første retsdag den 14. maj i Retten i Næstved.

Den tiltalte nægter gennem sin advokat, Karina Skou, anklagerne i forbindelse med Emilie Meng-sagen og en anden sag fra Sorø, mens han delvist erkender forholdene i sagen om den 13-årige pige. 

De nye tiltaler, herunder drabsforsøg på den 13-årige, benægter han.

Anbefalet til dig