Han er tiltalt i Emilie Meng-sagen: Nu reagerer forsvarsadvokat på ny tiltale

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Den 33-åriges forsvarsadvokat reagerer nu på ny tiltale.

Lige nu læser andre også

Den 33-årige mand fra Korsør, der er centralt placeret i flere alvorlige kriminalsager, har benægtet skyld i de tiltaler, der er blevet rejst mod ham.

Manden, der allerede sidste år blev anholdt i forbindelse med en kidnapningssag, er nu tiltalt for drabet på Emilie Meng fra 2016, drabsforsøg på en 13-årig pige og et overfald på en 15-årig efterskoleelev.

Forsvareren, Karina Skou, udtalte over telefonen til B.T.:

"Det eneste, jeg kan sige, er, at han nægter sig skyldig i sagen med Emilie Meng og i sagen fra Sorø. Der er fortsat en delvis erkendelse af de forhold, han i første omgang blev varetægtsfængslet for (frihedsberøvelse og voldtægt begået mod en 13-årig pige, red.). Hvad angår det nye punkt om drabsforsøg på pigen, nægter han sig skyldig"

Sagen der har rystet offentligheden, begyndte sidste år, da en 13-årig pige forsvandt fra Kirkerup på Vestsjælland. Hun blev senere fundet i live på den 33-åriges adresse i Korsør, der straks blev anholdt og sigtet for frihedsberøvelse og voldtægt.

Sidste år blev sagen yderligere kompliceret, da den 33-årige blev sigtet for drabet på Emilie Meng fra 2016 samt overfaldet på en 15-årig efterskoleelev i Sorø i november 2022.

Forsvareren ønsker foreløbigt ikke at udtale sig yderligere om sagen, der har præget nyhederne siden foråret 2023.

Den 33-årige mand har frivilligt forlænget sin varetægtsfængsling, og forsvareren og klienten vil løbende vurdere, om han skal forblive varetægtsfængslet indtil retssagen, der begynder den 14. maj og forventes at vare 18 retsdage.

Anbefalet til dig