Han forudså COVID-19 og dronningens død: Nu fortæller han om Madeleine McCann

Nyheder
Foto: Politi
Foto: Politi
“Den Levende Nostradamus” har givet sin mening om den forsvundne pige

Lige nu læser andre også

Den såkaldte 'Levende Nostradamus', Athos Salomé, frygter, at "sort magi" spillede en rolle i forsvindingen af Madeleine McCann.

Athos Salomé har udtalt sig om Storbritanniens mest kendte forsvindingssag efter en polsk kvindes påstand om, at hun muligvis er den forsvundne lille pige.

Madeleine var tre år gammel, da hun forsvandt den 3. maj 2007 fra sin seng i en ferielejlighed i Praia da Luz, Portugal, mens hendes forældre, Kate og Gerry, spiste middag på en restaurant i nærheden.

"I dagevis har jeg set nyheder om Madeleine McCann, mange antagelser og medier, der udtaler sig, når sandheden er, at ingen ved noget." fortæller Athos til det britiske medie Daily Star.

Den brasilianske spåmand, som hævder at have forudsagt dronningens død, Covid-19 og Elon Musks køb af Twitter, siger, at han har undersøgt, hvad andre mystikere har skrevet om Madeleines sag.

Athos fortalte, at 2020 blev betegnet som året, hvor "noget ville komme frem om hendes forsvinden".

"Baseret på det okkulte peger år 2023 og 2024 på, at sagen fortsat vil få opmærksomhed, og mange oplysninger kan blive afsløret, herunder om hun er i live eller ej."

"Der er noget mørkt ved denne formodede forsvinden, det har at gøre med sort magi, og hendes forsvinden var ikke tilfældig." fortæller Athos til mediet, inden han begynder at kaste mistanke på Madeleines nærmeste.

"Myndighederne bør genåbne sagen og grundigt undersøge dem der kendte Madeleine – nære personer, forældre, hele familien, venner og mistænkte skal indkaldes, så sandheden kommer frem."

Desværre indrømmer Athos dog, at han ikke kan forudsige et positivt udfald.

"Jeg er ked af at sige, at jeg ikke kan se eller føle, at hun er i live. Der er for meget forvirring i denne sag" sagde han til mediet.

Anbefalet til dig