Han har brugt 110.000 kroner på at blive forvandlet til en hund: Se hans første gåtur her

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Videoen har taget internettet med storm.

Mest læste i dag

Drømme for fremtiden varierer meget fra person til person.

Nogle drømmer om at blive fodboldspillere, politibetjente eller advokater, men en japansk mand havde et brændende ønske om at blive en hund.

Og den drøm har han nu ført ud i livet.

Manden har brugt i omegnen af 110.000 kroner på at blive forvandlet til sit yndlingskæledyr, og det er ikke lang tid siden, at han gik sin første tur som hund. 

Det skriver SE og HØR via New York Post.

Videoen af ‘hundens’ første gåtur kan ses i bunden af artiklen.

I videoen kan man se ‘hunden’ gå rundt i en park, hvor den møder andre rigtige hunde.

På trods af at det blot er 10 dage siden, at videoen af ‘hundens’ første gåtur blev offentliggjort, så er den allerede set mere end 3,7 millioner gange og har fået tonsvis af reaktioner. 

“Selv hundene ved, at der er noget galt”, står det blandt andet skrevet i kommentarfeltet.

Den japanske mand ønsker ikke, at hans identitet skal se dagens lys, og det er der en god grund til.

Én af dem er, at han er bange for at blive dømt af venner og kollegaer, hvis de vidste, at han brugte sin fritid på at være hund.

Hunden er kendt som ‘Toco’ på internettet, og under hundenavnet deler den japanske mand glædeligt billeder og videoer af sit hunde-jeg.

Du kan se videoen af Tocos første gåtur herunder:

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig