Han var den sidste, der talte med forsvundne 13-årige pige: Tænker det værste

15/04/2023

Mathias Busekist

Foto: Presse-fotos.dk
Efter at have afsluttet sin avisrute, har man ikke set eller hørt fra den 13-årige.

Mest læste i dag

Borgerne har svært ved at forstå, hvad der sker.

Politiopbud med betjente, teknikere, hunde, droner samt mere til, har indtaget byen. Alt sammen sker i forbindelse med eftersøgningen af den 13-årige pige, som lørdag er forsvundet, da hun var færdig med sin avisrute.

Derfor er Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi talstærkt til stede i Kirkerup hvorfra hun forsvandt lørdag formiddag omkring kl. 11:30.

Og alt imens, at hele indsatsen er sat ind, sidder en familie tilbage med de værste tanker.

"Vi tænker det værste," kommer det fra den 13-åriges far, Allan Nielsen, til SE og HØR.

Faren var den sidste, der talte med den 13-årige pige, inden hendes forsvinden. Hun havde ringet til ham for at udtrykke sin lykke over, at hun var færdig med sin allersidste avisrute.

Samtalen sluttede med, at hun sagde, at hun ville køre hjem. Den 13-årige pigeskulle være alene hjemme med sin veninde, men veninden kunne ikke få fat i den 13-årige, og hun ringede derfor til den 13-åriges far cirka en halvanden time efter, at Allan Nielsen havde talt med sin datter.

Familien tjekkede da "Find My iPhone" og tænkte med det samme, at hun måtte have tabt sin telefon.

Sammen med den 13-åriges telefon ved Kirkerup, der ligger mellem Slagelse og Fuglebjerg, tæt på deres hjem, fandt de hendes cykel og hendes taske.

Allan Nielsen skrev derefter et opslag på Facebook, der nu er blevet delt over 90.000 gange i håbet om at finde den 13-årige.

Politiet har været ude med droner, hunde samt luftstøtte, lige siden.

"Vi ser på sagen med allerstørste alvor. Og vi vil opfordre alle, der kan ligge inde med informationer om Fillippas forsvinden om at kontakte os hurtigst muligt på telefon 114," siger politiinspektør Kim Kliver i en pressemeddelelse lørdag aften.

Anbefalet til dig